Sundsvall Open Trot kruunaa Ruotsin Toto75-kierroksen - Ravinetti - MT Ravinetti
Vihjeet

Sundsvall Open Trot kruunaa Ruotsin Toto75-kierroksen

Lauantain Toto75-kierros ravataan Bergsåkerissa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Kuva: Antti Savolainen
Milligan's School toimii Toto75-kierroksen päättävässä Sundsvall Open Trotissa vihjerivin varmana.

Toto75-pelissä on jackpotrahaa yli 3,4 miljoonaa euroa. Päävoitto voi nousta jopa 6,7 miljoonaan euroon. Vihjerivi tehdään kahdella todella aliarvostetulla ideavarmalla. Kierroksen suurimmat suosikit, Daniel Rédenin tallin Toomat, Lipstick Tooma ja Jackpot Tooma varmistetaan vihjesysteemissä. 

Päivän ideavarmat

Borups Tornado (T75-2) hallitsi viimeksi keulasta lähtöään aivan miten tahtoi. Toissa kerralla hevonen sai keulassa kohtuuttoman kovaa prässiä ja vaikka ruuna taipuikin lopussa neljänneksi, ei esitystä sovi missään tapauksessa moittia. Hevonen pääsee voltista hyvin liikkeelle, eikä voltin kakkosrata aiheuta ruunalle ongelmia. Keulaan tähtäävä nelivuotias olisi siitä erittäin vaikeasti kukistettavissa. Ruuna on koko kierroksen paras idea ja loistava varma. 

Milligan’s School (T75-7) voi pystyä sisältä jopa torjumaan muut vastustajat ja pitämään keulapaikan, mistä ori olisi lähellä suurkilpailuvoittoa. Årjängs Stora Sprinterlopissa hevonen onnistui livahtamaan keulapaikalle, mistä ori hallitsi tapahtumia komealla 09,8-tuloksella. Vaikka hevonen ei pitäisikään sisäradalta keulapaikkaa, saanee se silti hyvän juoksun lähellä kärkeä. 14 prosentilla hevonen on aivan liian unohdettu. 

Päivän ideamerkit

Manuzio Hanover (T75-5) kiersi viimeksi alkuvaiheiden jälkeen keulapaikalle, mistä ruuna taisteli todella hienosti häviten ainoastaan Kriterium-toivolle Selected Newsille, mutta ei missään nimessä heikkouttaan. Tällä kertaa hyvässä vireessä kilpailevalta Manuzio Hanoverilta riisutaan vielä kaikki kengät pois ja on mielenkiintoista nähdä, mitä tuo tekee hevoselle. 16 prosentilla ruuna on turhan unohdettu T75-pelissä.

Major Vici (T75-6) voi huippupaikalta päästä vaikka keulapaikalle, ja vaikkei pääsisikään, saanee ruuna silti hyvän juoksun lähellä kärkeä. Major Vici kilpailee hyvässä vireessä ja vaikka rima nouseekin tällä kertaa, kannattaa ruunaan suhtautua näistä asemista suurella vakavuudella. 

Vihjesysteemi

4,1,3,5,8,7 (10,2)
2 Borups Tornado (4,11)
2,9 (6,11)
2,9,7,3,5 (1,10)
5,3 (1,8)
10,2,1,7,8,11 (4,9)
1 Milligan´s School (7,3)

720 riviä - 36 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Toto75 Mikkelissä Kylliäisen tahtiin?

Hagmyren toimii Ruotsin Toto75-pelin areenana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video