Muhkea jackpotraha värittää Ruotsin Toto86-kierrosta - Ravinetti - MT Ravinetti
Vihjeet

Muhkea jackpotraha värittää Ruotsin Toto86-kierrosta

Keskiviikon Toto86-peli ratkotaan Solvallan ja Åbyn kaviourilla. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Toto86-kierroksen suurin suosikki Ecurie D. starttaa neljännessä kohteessa. Björn Goop ohjastaa nelivuotiasta.

Viikon mittainen Toto86-karuselli huipentuu keskiviikon muhkeaan jackpotkierrokseen, missä lisärahaa on jaossa peräti 2,3 miljoonaa euroa. Kierroksen suurin suosikki on neljännen Toto86-kohteen supertähti Ecurie D., mikä toimii myös vihjesysteemin varmana. 

Päivän varmat

Hoboken Am (T86-2) on voittanut uransa kaikki kolme starttia sellaisella tyylillä, että Muscle Hillin tyttärestä on helppo tykätä. Hoboken Am vaikuttaa hyvin luotettavalta kilpurilta ja vaikka tähtäin on luonnollisesti kuun lopussa ravattava Trav-Oaks kolmevuotiaille tammoille, on syytä olettaa hevosen olevan tosimielellä liikkeellä tälläkin kertaa. 56 prosentin peliosuudella tamma on hyvä varma tälle kierrokselle.

Ecurie D. (T86-4) koki viime startissaan uransa ensimmäisen tappion, mutta se ei ollut missään tapauksessa hevosen heikkoutta. Uransa 11 ensimmäistä starttia voittanut ori kilpaili kivenkovassa Hugo Åbergs Memorialissa, missä hevosen juoksusta tuli haasteellinen takarivin lähtöpaikan takia. Hevonen kehitti kuitenkin hienon kirin ehtien takaa neljänneksi komealla 10,0-tuloksella. Tällä kertaa ”omiaan” vastaan juokseva ori on lähellä palata voittokantaan. 

Päivän ideavarma

Lovely O.O. (T86-3) on jäänyt kohtuuttoman paljon lähdön suosikin Gaagaa Rivnerin varjoon ja 22 prosentin peliosuudellaan tamma on hyvä ideavarma tälle kierrokselle. Viimeksi Kalmarissa hevonen pääsi viimein voiton makuun kehittäessään hienon kirin kolmannesta parista ulkoa. 12,8-vauhtisella päätöslenkillä tamma nitisti vastustajansa ja lipui hienoon vaikkakin niukkaan voittoon. Tamma palasi tuohon starttiin vieläpä pikkupaussilta ja startti alla vireen voisi olettaa olevan entistä parempi. 

Mahdollisia potinräjäyttäjiä miettiessä kannattaa huomioida kuudennen T86-kohteen No Limit Royalty, vaikka Janne Korven ajokki tauolta kysymysmerkkinä radalle saapuukin. Ruunan kyvyt riittävät ilman muuta tämän lähdön voittoon ja alhaisella peliosuudella hevonen on huomioitava tauosta huolimatta T86-kupongeilla. 

Vihjesysteemi

4,1,3,7,2 (6,5)
2 Hoboken Am (6,9)
6 Lovely O.O. (7,10)
6 Ecurie D. (3,7)
8,12,3,1,11 (5,7)
1,4,6,8,10,11 (3,5)
8,1,6,5 (7,10)
1,3,2 (8,12)

1800 riviä - 90 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suurin suosikki vaarassa Toto86-kierroksella

Ideoita riittää moneen makuun Ruotsin Toto86-kierroksella

Ruotsin jackpot-juhlat jatkuvat Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video