Ruotsin jackpot-juhlat jatkuvat Toto86-pelissä - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Ruotsin jackpot-juhlat jatkuvat Toto86-pelissä

Keskiviikon Toto86-kierros ravataan xpress-tyyliin Solvallan ja Åbyn raviradoilla. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Wilhelm Paal ohjastaa ja valmentaa avauskohteen ideahevosta Amour a Belleä.

Ruotsin T-peleissä on jaettu viikosta toiseen jakamatta jääneistä voittoluokista kertynyttä jackpot-rahaa. Viime keskiviikon helpon 86-kierroksen ansiosta jakamatta jääneet 7- ja 6-oikein voittoluokat jaetaan tällä kertaa ja pottiin lisätään muhkea vajaan 2,3 miljoonan euron lisäraha.

Vihjesysteemissä otetaan voimakkaasti kantaa pelaten kahdella ideavarmalla. Näiden kaveriksi mahdutetaan myös yksi suosikkivarma.

Päivän varma 

Andre Ward (T86-7) on kierroksen todennäköisin voittaja, ja vaikkei olekaan mitenkään erityisen maistuva nykyisellä 50 prosentilla, ruuna on peliteknillisistä päätöksistä johtuen varmana vihjesysteemissä. Takarivin lähtöpaikka aiheuttaa aina omat murheensa, mutta aktiivisesti hevosillaan ajava Flemming Jensen saattanee tehdä ratkaisuja jo matkallakin, ja vahva työmyyrä on ravatessaan lähellä voittoa. 

Päivän ideavarmat

Amour a Belle (T86-1) esittäytyi viimeksi Ruotsin kaviourilla ensimmäistä kertaa, mutta debyyttistartti meni sillä kertaa täysin pieleen kilpakumppanin ajaessa tamman jaloille alkumatkasta. Hevonen osoitti kuitenkin pystyvänsä avaamaan kovaa matkaan ja se saanee hyvän juoksun keulassa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Miracle Tile (T86-2) on myös keulaan ja kukat -asenteella matkassa ja huippupaikalta sillä on myös oiva sauma onnistua puolustamaan johtopaikka. Viimeksi hevonen oli mukana kivenkovassa tammojen EM-lähdössä, missä hevonen jäi sisälle pussiin. 

Päivän ideamerkit

Neljäs kohde on tasainen tammalähtö, missä otetaan kantaa pelaamalla kahdella ideamerkillä.

Claire di Quattro (T86-4) tähtää keulapaikalle, mistä tammaa ei sovi vähätellä, vaikkei lähdön parhaasta hevosesta olekaan kyse. Vaarana kuitenkin on, että keulan saadessaan lähdöstä puuttuu vauhdinpitäjä, jolloin Claire di Quattro saanee vetää rauhassa keulapaikalla. Viimeksi hevonen alisuoritti, vaikka lähtökin oli toki kovatasoinen Derbystoet -karsinta. Kysymysmerkeistä huolimatta tamma uhkaa jäädä edulliseksi merkiksi. 

Marres Diva (T86-4) lähes takuuvarmasti juoksun huippuasemista, josta tamma on iskukykyinen viimekertaisella esityksellä. Viimeksi Solvallassa hevonen tuli rintaman takana näyttäen aiempaa paremmalta ja vain viisi prosenttia pelattuna tamma on huomioitava varhain. 

Vihjesysteemi

2 Amour a Belle (5,6)
1 Miracle Tile (5,3)
5,9,1,2,6,10,11 (14,13)
4,1 (5,7)
6,9,7,12,8,1 (4,10)
5,11,2,4,7,9,12,10,8 (3,1)
9 Andre Ward (1,12)
1,2,4,10 (3,5)

3024 riviä - 151,20 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suurin suosikki vaarassa Toto86-kierroksella

Ideoita riittää moneen makuun Ruotsin Toto86-kierroksella

Muhkea jackpotraha värittää Ruotsin Toto86-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video