MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Magical Princess Äimäraution kuningatar

Ravikaravaani kulkee lauantaina Äimärautiolle. Toto75-taistojen helmet ovat Oulu Express-finaalit ja Oulun OP Grand Prix't. Vihjerivin varmoina toimivat Tähen Toivomus ja Magical Princess.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Laura Raivion hoitama vuoden 2019 kuningas Tähen Toivomus halajaa Kavioliigan uuden kauden avauksessa kultakantaan.

Lämminveristen Oulu Expressissä on vahvoilla Magical Princess, joka voi jatkaa Pekka Korven tallin syyskuun hulabaloota.

 

Suomenhevosten Expressissä kohtaavat Pikkuprinssi Kinderi, Pikkupelimannissa ensiviulua soittanut Maurizo, ikäluokan valtikkaa tavoitteleva Ville Kalle ja kotiradan nouseva nimi Huisi Hemmo. Muiden voitto tulisi jytkynä.

 

Majestic Man tulee jälleen valloittamaan Äimäraution. Edellinen visiitti toi ”Taistolle” Number One-tittelin, nyt haussa on voitto OP GP:stä. Vastus on tiukka Don Williamsin ja Justice Åsin johdolla, eikä keulaan kurkottavaa Majestic Mania uskalla jättää yksin lapulle.

 

Kylmäveristen OP GP:n kuuma nimi ja vihjesysteemin ankkuri on viimevuotinen kuningas Tähen Toivomus. Pauli Raivion ori on vääntänyt hallitsevan kruunupään Evartin kanssa viime aikoina tasaisesti. Evartti passaa Oulun kisan, ja Tähen Toivomus päässee johtopaikalle hallitsemaan tapahtumia.

 

Jos Tähen Toivomusta suojaa, Polara kannattaa merkata kuitille mukaan.

 

”Ruuna ei alkanut perjantaina loppukurvissa edetä, kun käänsin sen kolmannelle. Niinpä laskin Polaran sisälle, ja sehän innostui menemään. Lopulta ruuna juuttui pussiin”, Antti Tupamäki kertaa.

 

Tupamäen mukaan Polara on kunnossa, mutta on ollut viime kisoissaan ”jullikka”.

 

”Ruuna on joutunut juoksemaan usein johtavan rinnalla, ja se voi näkyä. Siinä ei ole samanlaista raivoa kuin parhaina aikoina. Eikä se ole lähtenytkään yhtä lujaa.”

 

Perustreeniä saanutta Polaraa voisi Tupamäen mukaan piristää esimerkiksi ratsastamalla, mutta harjoitusohjelmaan ei olla vielä tekemässä muutoksia.

 

”Taso on Oulussa kova. Vixus avaa keulaan, ja pääseekö Tähen Toivomus sitten hakemaan johtopaikan? Selkäreissua tarjotaan nappipaikalta, ja Polara on yllättäjän roolissa.”

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 6,9,2 (3,4)

Lähtö 2: 5,4,10,7,3,2 (14,15)

Lähtö 3: 6,13,3,2,4,1 (8,14)

Lähtö 4: 2 Tähen Toivomus (1,3)

Lähtö 5: 1,9,8,5 (10,4)

Lähtö 6: 9,2,3,4 (1,6)

Lähtö 7: 1 Magical Princess (3,2)

1 728 riviä x 0,05 euroa = 86,40 euroa

Siirry tästä pelaamaan vihjerivi

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 2:Enigma Sisu viihtyisi kärkiporukoissa. Takamatkan suljetulta paikalta mahtaa menestys olla kiven alla, vaikka vastus ei vaativa olekaan.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 4: Tähen Toivomus on esiintynyt erinomaisella tasolla. Nyt oriille on tarjolla johtopaikka, ja paluu voittojen valtatielle häämöttää.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 2: Jos Son's Line saa säästää tulisen kiripalansa loppuun, on voittokin mahdollinen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Thai Profit ylväs tukipylväs - Iikka Nurmosella ideavarmaehdokkaat

Ravivihje: Kimurantilla kierroksella savolaisvarmojen varaan

Ravivihje: Kaukaiset vieraat varmoiksi - jääkuninkaan valtaistuimelle ruuhkaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video