Hagmyren toimii Ruotsin Toto75-pelin areenana - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Hagmyren toimii Ruotsin Toto75-pelin areenana

Lauantain pääpeli matkaa Hudiksvallin kuntaan. Toto75-peli starttaa kello 17.20.
Kuva: Antti Savolainen
Magnus A Djuse ohjastaa avauskohteen varmaa Naheedia.

Kierros vaikuttaa etukäteen jopa yllättävän selväpiirteiseltä. Vihjesysteemi rakennetaan kahden suosikkivarman ympärille.

Päivän varmat

Naheed (T75-1) tykitti Ruotsin kaviourille vakuuttavilla otteilla napaten kaksi komeaa voittoa. Varsinkin viimeksi hevonen jätti itsestään todella hienon kuvan ja viisivuotias ori saakin toimia vihjerivin varmana. Voltin kakkosrata tuo aina omat mutkansa matkaan, mutta Naheed on osoittanut luotettavuutta voltissakin, ja esiintynyt kaikella tapaa edukseen. 

One Kind of Art (T75-3) on joko tai - tyyppinen tapaus, eikä sellaisen rastaaminen varmaksi suosikkiasemassa ole mikään läpihuutojuttu. Ruunan kyvyt ovat kuitenkin niin kovat, eikä lähtökään ole kovimmasta päästä, ja kun vielä peliprosentit ovat kohtalaisen maltilliset, on nelivuotias ruuna oiva varma tälle kierrokselle. 

Päivän ideamerkki

Valiant Dream (T75-5) heiluttaa kierroksella suomalaislippuja, eikä ole täysin poissuljettua, että näin tapahtuu myös voittajaesittelyssä. Valiant Dream tähtää huippupaikalta keulaan saakka, mistä ruuna olisi paha ohitettava. Viimeksi Forssassa Kimmo Taipaleen suojatti teki ihan hienon kirin hävitessään ainoastaan kovalle Com Miltonille. Ruotsin 75-tasollakin toki vastus on kovaa luokkaa, mutta juoksun onnistuessa ruunan ei tarvitse hävetä yhtään sielläkään. 

Päivän potinräjäyttäjät

Etukäteen helpohkon oloinen T75-kierros kaipaa riviin mausteeksi pottia kasaavia yllättäjiä, mikäli kierroksella aikoo päästä suurten lunastusten makuun. Kyseisiä potinräjäyttäjiä voisi olla esimerkiksi Anna Mauds Lassie (T75-2), Klack Nova (T75-4) tai kuudennen kohteen Dreammoko.

Vihjesysteemi

2 Naheed (1,5)
4,5,14,10,1,7,8,11 (2,9)
7 One Kind of Art (3,4)
4,5,6,10,11,12,3 (2,1)
2,4,12,6 (1,9)
6,3,2,9 (4,1)
6,5,10 (4,3)
2688 riviä - 134,40 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomalaishevosella taskut täyteen Ruotsin Toto75-kierroksella?

Mascate Match marssii kohti uutta urotekoa 75-varmana

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video