Jatkaako Vuaran Suvetar voittokulkua 65-varmana? - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Jatkaako Vuaran Suvetar voittokulkua 65-varmana?

Vermon Toto65-kierros tarjoilee haastavia pelikohteita. Riviä kannattelevat Vuaran Suvetar ja Club Nord Elit.
Elina Paavola

Lahjakas Vuaran Suvetar on saanut Teemu Okkolinin valmennuksessa juonesta kiinni, mistä todisteena on kolmen voiton putki. Vuaran Suvetar on toista kertaa eläessään lähtöauton takana, ensimmäinen päättyi hylkäykseen vajaa vuosi sitten. Silloin tamma lähti varman oloisesti takarivistä, mutta laukkasi sisäradalla ilman näkyvää syytä ensimmäisessä kaarteessa.

Voltista Vuaran Suvetar on lähtenyt ravilla ja vauhdikkaasti. Uloin lähtörata auton takana tuskin on muuta kuin hidaste. Vastusta riittää kotitarpeiksi, mutta tähän asti nähdyn perusteella Vuaran Suvetar nousee sarjoissa vauhdilla.

Avauskohteessa kortit jaettiin täysin uusiksi, kun Willow Pride, Dream Girl ja Golda Paris jäivät pois. Tasaisen varmaa työtä tehnyt Club Nord Elit pääsee nyt matkaan kakkosradalta, ja Jarmo Saarela voi valita mieleisensä taktiikan. Johtopaikan luulisi olevan tarjolla, mutta tämän vastuksen luuli nujertuvan vaikka johtavan rinnalta tarpeen vaatiessa. Reijo Suomalaisen valmentama Club Nord Elit jää ainoaksi merkiksi kupongille.

Päätöskohteessa Heikki Mikkosen Kartier voisi olla jopa varma-ainesta. Sisäradan lähtöpaikalta matkaan kiihdyttävä ori saanee hyvän juoksun keulassa tai joukon kärkipäässä. Kartier on juossut kovemmissakin lähdöissä kuin tämänkertainen. Ainut varmistus on Tuviker, jota pidempi matka suosisi.

Viides kohdelähtö on 2-vuotiaiden lämminverivarsojen koitos. Aloittelijoita on haastavaa vertailla keskenään. The Great Kemp avasi uransa vakuuttavalla voitolla ja on niukka ennakkosuosikki ennen toista Markku Niemisen valmentamaa lahjakkuutta Time Matchia. Myös Dusktodown Boogie ja Zolamani on syytä mahduttaa mukaan peleihin.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 3 Club Nord Elit (8, 10)

Lähtö 2: 4 Wille's Rainpower, 9 Fandango Brick, 11 Mr Big Money, 2 Runaway Nina (1, 7)

Lähtö 3: 8 Vuaran Suvetar (1, 5)

Lähtö 4: 7 Crossover, 1 Bismarck Comery, 2 Casimir Tof, (4, 10)

Lähtö 5: 5 The Great Kemp, 8 Time Match, 4 Dusktodown Boogie, 6 Zolamani (3, 7)

Lähtö 6: 1 Kartier, 3 Tuviker (9, 10)

1x4x1x3x4x2=96 riviä=9,6 euroa

Siirry tästä linkistä pelaamaan vihjerivi Veikkauksen palvelussa

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Täysosumaa tavoitellaan kahdella varmalla

Hetviina kannattelee Toto65-vihjeriviä

Lakuri ja Fox Lover 65-rivin varmoina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle