Vihjeet

Ideoita riittää moneen makuun Ruotsin Toto86-kierroksella

Keskiviikon Toto86-kierros ravataan tuttuun Xpress-tyyliin kahdella raviradalla, Solvallassa ja Jägersrossa. Peliaika päättyy kello 21.30.
Örjan Kihlströmillä on monta hyvää voittosaumaa Umeån Toto75-kierroksella. Suurimmat suosikit ovat kolmannen kohteen Missle Hill ja kuudennen kohteen Don Fanucci Zet.

Kierroksen heti avauskohteessa kilpailee tällä hetkellä ilman muuta yksi edullisimmista varmoista pitkiin aikoihin. Siitä tehdään luonnollisesti ideavarma. Vihjesysteemi tehdään yhteensä kolmella varmalla.

Päivän ideavarma

Del Ray Pellinin (T86-1) kuuluisi olla ilman muuta lähtönsä selkeä suosikki. Vaikka hevosella ei olekaan yhtään voittoa taulussa, kilpailee se raudanlujassa kunnossa. Axevallassa hevonen teki hienon kirin toisesta parista ulkoa häviten ainoastaan kovalle Mellby Harissalle. Viimeiset 800 metriä tamma kiri komeasti 09,3-vauhtia. Hitaalle avaajalle lähtöratakin on paras mahdollinen. Vasta nelossuosikkina hevonen on supermaistuva varma.

Päivän varmat

Vae Victis Club (T86-2) liitelee aivan omissa prosenteissaan, mutta usein osuvana varmana se on hyvä varma tälle kierrokselle. Italian starteissa kovaa lähtönopeutta esittänyt ori pääsee heti huippuasemiin, mistä se ei ole normaalina häviämässä. Ori kohtasi Bolognassa muun muassa Gocciadoron hurjan Vernissage Grifin, minkä Vae Victis Club piti takanaan. 

Coumba (T86-3) tähtää keulapaikalle, mistä tamma on lähellä voittoa. Viimeksi Jägersrossa hevonen oli vahva kierrettyään johtavan rinnalle ja ravattuaan päätöslenkin 13,3-vauhtia, vaikka sillä kertaa jäikin toiseksi. Sopivasti pelattuna hevonen maistuu varmaksi saakka.

Päivän ideamerkki

Hevin Boko (T86-8) on ainoastaan alle 10 prosenttia luotettuna loistava ideahaku tälle kierrokselle. Kaksi starttia pienen paussin jälkeen kroppaansa saanut tamma parantaa startti startilta otteitaan, ja huippupaikalta tasaisesti matkaan starttaava hevonen saanee hyvän juoksun parijonossa. Toisaalta tilanteen tullen Hevin Bokolla voidaan tehdä ratkaisuja matkallakin.

Päivän potinräjäyttäjät

Viidennen kohteen Victory Lee ja päätöskohteen Aleppo Pine voivat olla mahdollisia potinräjäyttäjiä parin prosentin peliosuuksillaan. Molemmilla on huippupaikat ja nopeat avaajat saaneekin hyvän juoksun lähellä kärkeä.

Vihjesysteemi

2 Del Ray Pellini (3,4)
6 Vae Victis Club (4,7)
6 Coumba (1,3)
5,7,14,12,14,10,3,9,15 (2,6)
4,1,5,3 (6,2)
7,4 (9,10)
3,2,9,7,13 (4,12)
6,2,9,3,4,1,10,5 (11,8)

2880 riviä - 144 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto86-jackpotvihje: Zaira del Ronco haastaa pankin

Kannatti suosia suomalaista – alle 40 eurolla tienasi yli 20 000

Tuovatko ideamerkit helpotusta haastavalle Toto86-kierrokselle?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video