Vihjeet

Färjestad isännöi Ruotsin Toto75-kierrosta

Lauantain Toto75-peli ratkaistaan Karlstadin kaupungissa. Jackpotrahaa on jaossa vajaa 600 000 euroa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Elina Paavola
Kierroksen pankki Odd Herakles on tuttu näky myös Suomen voittajakehässä.

Kierros vaikuttaa etukäteen aika selväpiirteiseltä. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kahdella varmalla. Päivän herkkupalana kisataan kylmäveristen Unionskampen, missä norjalaiset ja ruotsalaiset ottavat yhteen. Lähdössä kilpailee myös vihjerivin toinen varma, kierroksen suurin suosikki Odd Herakles. 

Päivän varmat

Odd Herakles (T75-3) liitelee vajaan 90 prosentin peliosuudellaan aivan omissa sfääreissä, mutta mitään syytä ei ole lähteä varmistamaan hurjassa voittovireessä kilpailevaa oria. 12 kilpailua putkeen voittanut ori hävisi edellisen kerran viime syyskuussa, kun se joutui tunnustamaan Suomessa Tähen Toivomuksen paremmakseen. Nopeasti matkaan ampaiseva hevonen etenee keulapaikalle, mistä ori ei ole normaalina häviämässä.

Farlander Am (T75-7) on kohonnut huimaan vireeseen ja suhteellisen maltillisesti pelattuna hevonen on hyvä varma tälle kierrokselle. Toissa kerralla Solvallassa hevonen paikkasi hienosti alun laukan. Viimeksi Jägersrossa hevonen teki hienon kirin takajoukoista. Hyvältä paikalta ruuna saanee makoisan reissun.

Päivän ideamerkit

Abrakadabra (T75-2) saanee painetta alussa, mutta pitänee sisäradan turvin keulapaikan, mikä toki on mailin matkalla huomattava etu. Hyviä esityksiä Norjan puolella naputtanut ruuna on aliarvostettu peleissä vain alustavalla 18 prosentin peliosuudellaan. 

Jaxon V.S. (T75-4) starttaa ikävältä lähtöpaikalta, mutta kilpailee niin raudanlujassa vireessä, ettei sitä voi jättää huomioitta näistäkään asemista. Tällä kertaa hevoselta riisutaan jälleen kaikki kengät pois, mikä auttaa kyseistä ruunaa. Vain alle 20 prosenttia pelattuna hevonen on oikein hyvä haku pelikupongeille. 

Always On Time (T75-6) oli viimeksikin todella hyvä taistellessaan johtavan rinnalta. Nopea avaaja osallistunee kiihdytykseen, ja vaikkei sen keulapaikalle pääsy olekaan suosikkitapaus, pystynee ruuna menestymään muiltakin juoksupaikoilta. Ainostaan kahdeksan prosenttia pelattu hevonen on jäämässä pahasti aliarvostetuksi.

Vihjesysteemi

3,1,14,15,2,8,12,9 (11,7)
1,4,2,3,5 (8,11)
4 Odd Herakles (3,2)
12,1 (7,10)
5,1,9,7,2,6,7 (4,10)
1,4,3 (5,12)
2 Farlander Am (3,10)

1680 riviä - 84 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ideavarmalla liikkeelle Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: Satakunta-ajo ja St Leger Porin kierroksen huippulähdöt

Ravivihje: Takamatkat avainroolissa Gävlen Toto75-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video