Vihjeet

Täysosumaa tavoitellaan kahdella varmalla

Don Williams on pitkällä matkalla kuin kala vedessä.
Terhi Piispa-Helisten
Ari Moilanen luotsaa Don Williamsia kohti menestystä illan 65-kierroksella.

Vermon Toto65-kierroksen avauskohteessa lämminveriset mittelevät 3 120 metrin tasoitusajossa. 40 metrin takamatkalta starttaava Don Williams on pitkällä matkalla kuin kala vedessä. Ori oli viimeksi Oulussa hyvä ja kiersi viimeisen kierroksen kirillä voittotaistoon.

Pitkän matkan pitäisi suosia vauhtikestävää ja jaksavaa Don Williamsia. Ari Moilanen hoitaa taktiset kuviot kuntoon eli käytännössä kääntää ajoissa pitämään vauhtia.

Toinen varma on kolmannen kohdelähdön Proud Angelique. Se on saanut sisäradan lähtöpaikan 2 120 metrin ryhmäajoon ja voi johtaa tätä joukkoa maaliin asti. Kiri irtoaa terävästi myös selkäjuoksulla, mutta tässä tehtävässä keulaa ei ehkä kannata pois antaa suosiolla. Samuli Innanen tuntee ajokkinsa hyvin ja tekee oikeat taktiset ratkaisut.

Proud Angelique kiri viimeksi hyvin toiseksi ja voitti sitä ennen naureskellen keulasta. Kunnon pitäisi siis olla kohdallaan.

Päätöskohteena juostavassa suomenhevosten tammatähdessä kahdelta takamatkalta lähtevät avoimen tason tammat jahtaavat edempää 2 620 metrin perusmatkalta ja yhdeltä takamatkalta lähteviä nousukkaita.

20 metrin takamatkalta lähtevä I.P. Riimi on saanut Pekka Korven valmennuksessa otteisiinsa kovuutta ja varmuutta. Kymmenvuotias nousee niukaksi ennakkosuosikiksi ennen Limuskaa ja viimeksi laukalle sortunutta Liisan Tulilintua.

Viides kohde on Salamakypärät-osalähtö. Siinä ohjastajat ovat ammattivalmentajien talleilla työskenteleviä nuoria kokelasohjastajia. Sisäradalta kiihdyttävä Nazareth voi johtaa tätä lähtöä startista maaliin. Tamma on hyvässä vireessä, ja rattailla olevasta Anette Antti-Roikosta menestys ei jää kiinni. Varmistuksina kupongille mahtuvat myös Orvar Iver, Hades ja Bravo Sencello.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 8 Don Williams (5,9)

Lähtö 2: 6 Flex To Wheels, 5 En Candy Till, 2 Salpaus Inside-Out, 11 Favör Då, 10 Galileo Way, 9 Colonial Aicha, 3 Piacere (8, 4)

Lähtö 3: 1 Proud Angelique (9, 12)

Lähtö 4: 1 Makemake, 7 Bismarck Comery, 6 Want To Wheels, 3 Grace Pezzo (12, 5)

Lähtö 5: 1 Nazareth, 11 Orvar Iver, 5 Hades, 4 Bravo Sencello (8,2)

Lähtö 6: 7 I.P. Riimi, 10 Limuska, 13 Liisan Tulilintu (15, 3)

1 x 7 x 1 x 4 x 4 x 3 = 336 riviä = 33,6 euroa

Siirry tästä linkistä pelaamaan vihjerivi Veikkauksen palvelussa

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Samurai Comery 65-varmana

Ravivihje: Vermossa varmoja tarjolla joka makuun

Ravivihje: Savon Kingi valtaa Helsingin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video