Vihjeet

Suurin suosikki vaarassa Toto86-kierroksella

Toto86-kierros ratkotaan kahdella kaviouralla, Solvallassa ja Åbyssä. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuvat: Anu Leppänen
Johan Untersteiner ohjastaa ja valmentaa päivän ideavarmaa Gina Mearasta.

Kierroksen suurin suosikki on seitsemännen Toto86-kohteen Karamel Hill rattaillaan tamman valmentaja Björn Goop. Tauolta palaavan suosikin peliosuuden pyöriessä lähes 70 prosentin paikkeilla, saa se vihjeriviin vastavarman.

Kierros pitää sisällään monta maistuvaa idearastia. Avauskohde pelataan muun muassa kahdella merkillä ohi suosikki Global Venturesta. 

Päivän ideavarma

Gina Mearas (T86-7) on lopulta valinta ideavarmaksi edullisen peliosuuden, mutta ennen kaikkea rivin rakenteen takia. Nopea avaaja saanee loistavan juoksun todennäköisesti keulassa tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä. Viimeksi tammaderbyssä hevonen teki takaa voitavansa, eikä esitystä sovi ollenkaan moittia. Suosikki Karamel Hill palaa tauolta arvoituksena, eikä pelijakaumassa ole mitään järkeä, miksi suosikin kuuluisi olla yli kolme kertaa enemmän pelattu kuin Gina Mearas. 

Päivän ideamerkit

Avauskohde pelataan kahdella merkillä. Golden Guard ja Sweetman kilpailevat molemmat loistavassa vireessä. Sen lisäksi nopeat avaajat saanee huippureissut lähellä kärkeä. Sweetman on todella nopeana avaajana suosikkitapaus keulapaikan saajaksi, vaikka myös sisältä Golden Guardikin osaa parhaimpina päivinä lähteä reippaasti. Åbyn open strech -radalla Golden Guard saa joka tapauksessa hyvän juoksun myös johtavan Sweetmanin kannassa. 

Darlington (T86-2) on jäämässä kuuden prosentin peliosuudellaan koko kierroksen edullisimmaksi merkiksi. Nopea avaaja pommittanee kohti keulapaikkaa, mistä se otti myös viimekertaisen Tanskan voittonsa. Alussa Darlington saanee haasteen Orongolta, mutta torjuttuaan sen, saanee ruuna vetää tasaista tempoa keulassa. 

Gobi Princess (T86-4) olisi ilman viime kerran epäonnistumista todella mielenkiintoinen tapaus tähän. Viimeksi Åbyssä huolenaiheita aiheutti hevosen ravi, joka oli hukassa koko matkan ajan. Se voi vaikuttaa esimerkiksi siihen, ettei tammalla välttämättä haluta tai edes pystytä avaamaan täysiä sisäradalta. Nämä seikatkin huomioon ottaen tamma kiehtoo hyvän lähtöpaikan ja rautaisen kuntonsa ansiosta. Toissa kerralla Jägersrossa hevonen oli jättihyvä keulapaikalta. 

Juvelens Miss F. (T86-8) oli toissa kerralla Eskilstunassa niin hyvä, että samanlaisena tamma taistelee tämänkin lähdön voitosta. Tuoreempi kuntonäyttö löytyy kuitenkin Solvallasta, missä tamma kehitti hienon loppuvedon Solvallan kuraisella kaviouralla ohittaen tämänkin lähdön suosikkeihin lukeutuvan Break Trhough’n. Hyvältä paikalta tamman peliosuuden pyöriessä ainoastaan 10 prosentin paikkeilla, on se ison huomion arvoinen illan Toto86-pelissä.

Vihjesysteemi

4,1 (8,7)
10,3 (6,4)
4,3,9 (7,5)
1,4,5 (2,8)
5,11 (12,1)
3,15,4,1,2,8 (6,9)
3 Gina Mearas (4,2)
1,3,11,8 (9,4)

1728 riviä - 86,40 euroa

Kopioi rivi Toto-kupongille

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto86-pelin suurimmat suosikit varmistetaan

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Ravivihje: Ideavarma keulaan ja kukat -taktiikalla illan Toto86-kierroksella?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video