Vihjeet

Tuovatko ideamerkit helpotusta haastavalle Toto86-kierrokselle?

Keskiviikon Toto86-kierros ravataan Solvallassa ja Jägersrossa. Peliaika päättyy kello 21.30.
Anu Leppänen
Katja Melkko valmentaa päivän ideavarmaa Estelle Nordiquea.

Kierros vaikuttaa etukäteen todella haastavalta. Kierroksen suurimmaksi suosikiksi on luotettu Robert Berghin tallin Speedy Tilly, joka starttaa haasteelliselta sisäradan lähtöpaikalta ja saanee näin vihjesysteemiin varmistuksia. Ruunan peliprosentit pyörivät jopa 60 prosentin tuntumassa. 

Päivän varma

Chipper Kronos (T86-3) on juossut ainoastaan yhden startin urallaan, mutta kaksivuotias aloittelija jätti lähtemättömän vaikutuksen karatessaan horisonttiin viime kerralla Åbyssä. Nopea avaaja on suosikki keulapaikan valtaajaksi, vaikka ulkopuolellakin on nopeita avaajia. Haastavaan Toto86-peliin tarvitaan osuvuutta ja Chipper Kronos on paras vaihtoehto varmaksi tällä kertaa.

Päivän ideavarmat

Estelle Nordique (T86-4) tekee kerta toisensa jälkeen raskaita esityksiä vaativilla juoksunkuluilla ja ansaitsisi voittaa jo pian jossain. Tällä kertaa tehtävä on sopiva, ja se helpottui vielä suosikki Lovemoren poisjäännin myötä entisestään. Vaikka takarivin lähtöpaikka on haasteellinen, ja paikka johtavan rinnalla kutsunee taas voimatammaa, on se nämäkin seikat huomioiden todella edullinen Toto86-pelissä. Juostava keskipitkä matka vielä suosii Estelle Nordiquea.

Cobbys Olifant (T86-7) on parhaimpina päivinään todella kova vastustaja monelle todella hyvällekin hevoselle. Tällä kertaa kaikista kovimmat hevoset eivät ole kuitenkaan viivalla, lähtöpaikka on suosiollinen ja mailin matkalla Jägersrossa keulapaikka on todella suuressa arvossa. Myös ruunan vire on nousussa, sillä viimeksi jo asiallisen esityksen Halmstadissa tehnyt ruuna sai tauon jälkeen startin alle ja on syytä olettaa hevosen olevan tällä kertaa terävämpi. Nousuvireinen ruuna keulapaikalta mailin matkalla sopivassa tehtävässä kuulostaa todella hyvältä, varsinkin kun hevosta on kirjoitushetkellä pelattu ainoastaan kahdeksan prosenttia. Cobbys Olifant on kierroksen paras peli-idea ja luonnollisesti myös ideavarma.

Vihjesysteemi

5,1,8,2,9 (3,4)
10,2,1,7,11,4,9 (12,6)
1 Chipper Kronos (4,2)
9 Estelle Nordique (8,12)
1,3,4,8 (2,12)
1,2,8 (9,6)
5 Cobbys Olifant (8,7)
9,6,3,12 (11,10)

1680 riviä - 84 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

 

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto86-pelin suurimmat suosikit varmistetaan

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Ravivihje: Ideavarma keulaan ja kukat -taktiikalla illan Toto86-kierroksella?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video