Vihjeet

Ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Lauantain Toto75-kierros ravataan Skellefteåssa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Ville Toivonen
Timo Nurmos valmentaa kierroksen suurinta suosikkia Seismic Wavea.

Kierroksella on jackpotrahaa vajaa 600 000 euroa. Kierroksen suurin suosikki on viidennen kohteen Seismic Wave, minkä peliosuus on kohonnut jo yli 85 prosentin. Siitä huolimatta ruuna käy sopivassa tehtävässä varmaksi saakka.

Päivän varma

Seismic Wave (T75-5) koki viimeksi Jubileumspokalenissa ensimmäisen tappionsa Ruotsissa. Hevonen paljastui kuitenkin startin jälkeen kipeäksi. Normaalisti sairastauolta kaviouralle palaava supersuosikki ei ole varmavaihtoehtoja pohtiessa kovin kiehtova vaihtoehto, mutta tällä kertaa Timo Nurmoksen tallin suojatti ei kaipaa sopivassa tehtävässä varmistuksia. Nopea starttaaja etenee aina keulapaikalle saakka ja hallitsee lähdön tapahtumia maaliin saakka.

Päivän ideavarma

Algot Zonett (T75-6) roolitetaan aina ideavarmaksi saakka. Hyvässä vireessä kilpaileva ruuna on jäänyt vasta nelossuosiksi omassa kohdelähdössään, mikä on ilman muuta väärin, vaikka hevonen hyvän vastuksen kohtaakin. Ruunan kuuluisi olla lähdön kakkossuosikki Very Kronoksen jälkeen. Viimeksi Hagmyrenissä hevonen teki sitkeän esityksen voittaessaan. Sitä ennenkin ruuna oli oikein hyvä V75-lähdössä, vaikka sillä kertaa viidenneksi jäikin. Suosikki Very Kronoksella on omat mutkansa matkassa pitkältä pakilta, eikä hevosen laukkakaan saa tulla yllätyksenä. Algot Zonett on loistava vastavarma suosikille.

Päivän ideamerkki

Brida (T75-4) omaa mahdollisuuden puolustaa johtopaikan, mistä tamma olisi haastava ohitettava kilpasiskoilleen. Mutta vaikka Brida lopulta keulapaikan menettäisikin, olisi sen juoksupaikka silti johtavan takana. Skellefteån radalla on loppusuoralla yksi Open Strech -kaista, joka tarjoaa usein kirimahdollisuuden myös hevoselle johtavan takana. Viimeksi Uumajassa ei nähty parasta Bridaa, muttei yhteen starttiin kannata liikaa tuijottaa. Huippupaikalta tamma on jäänyt peleissä aliarvostetuksi.

Vihjesysteemi

1,12 (8,9)
1,8,2,10,6 (11,7)
5,4,2,1,11 (6,7)
1,10,7,12,4,8,2,9 (13,14)
6 Seismic Wave (2,5)
2 Algot Zonett (13,12)
11,1,6,5,7,2 (10,9)
2400 riviä - 120 euroa

Kopioi peli Toto-kupongille

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ideavarmalla liikkeelle Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: Satakunta-ajo ja St Leger Porin kierroksen huippulähdöt

Ravivihje: Takamatkat avainroolissa Gävlen Toto75-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video