Vihjeet

Ravivihje: Savon Kingi valtaa Helsingin

Vermon Toto65-kierroksella varma löytyy toisesta kohde­lähdöstä. Savon Kingi on aloittanut uransa vasta tällä kaudella kuusivuotiaana. Jälki on ollut varsin vakuuttavaa, sillä kuudesta startista ruunalla on viisi voittoa.
Elina Paavola
Jukka Torvinen on vihjerivin varman Savon Kingin rattailla.

Viimeksi Mikkelissä Jukka Torvisen ajamana Savon Kingi veti keulapaikalla kiihtyvällä temmolla maaliin asti ja voitti 2 100 metrin voltin naureskellen kilometriajalla 1.27,3. Torvisen suurin huoli taisi olla pysyä kärryillä ja yrittää hieman hillitä menohaluista ajokkiaan.

Torvinen on rattailla myös Vermossa. Juoksuradan paikka tuskin koituu kohtaloksi, sillä elokuun lopussa Savon Kingi lähti Joensuussa varsin asiallisesti myös juoksuradalta ja voitti keulajuoksulla.

Valmentaja Pertti Hakkarainen Pieksämäeltä voi olla suurelle yleisölle hieman vieraampi nimi, mutta pelko pois: Hakkarainen on kilpailuttanut hevosiaan kovalla voittoprosentilla jo vuosikymmenten ajan.

Menneiden aikojen menestyjiin kuuluu muun muassa Savon Kingin emän isä Tiikeri. Kun hän tuo hevosen radalle, se on kunnossa. Ja Vermoon asti ei lähdetä terveisiä ajamaan.

Jos lähdössä ei tapahdu mitään ihmeellistä ja Savon Kingi ravaa, viime esitysten perusteella sen tappiota on todella hankala edes kuvitella.

Avauskohteen ennakkosuosikki on voitokas Nazareth. Kimmo Aholan tamma on tikissä ja rattaille istuu Suomen paras ohjastaja Santtu Raitala. Ainoat varmistukset ovat Esa Holopaisella vahvistuva Ian Boko ja Hades.

Kolmannen kohteen luonne muuttui kokolailla Immersive Workoutin jäätyä pois. Paalun Didi Dam ja Arnie’s Emilie taitavat olla nyt liian kovia muille. Jos lompsa on lyönnissä, tässä lähdössä voisi olla hyvä laajan rastituksen paikka.

Neljännen kohteen peli­hevoset ovat hyvävireiset Adorable Princess, Favör Då ja Runaway Nina.

Viidennen kohdelähdön ykkösrasti on Matias Salon valmennuksesta vakuuttavalla voitolla debytoinut Loveyou Hangover. Ruuna täräytti Mikkelin vauhtijuoksussa mailin ryhmässä uudeksi ennätyksekseen kilometriajan 1.11,9.

Tommi Kylliäisen ajokki juoksi pääasiassa toisella radalla ilman vetoapua ja lähti omille teilleen puoli kierrosta ennen maalia.

Kupongille mahtuvat myös Joseph Boko ja Slippery Runaway.

Päätöskohteen 3 100 metrin tasoitusajo vilisee hyviä hevosia. Niukka ennakkosuosikki on paalun Heat Of Dynamite ennen Fox Loveria, Redemp­tionia ja Twinquitia.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 6 Nazareth, 5 Ian Boko, 3 Hades (1, 4)

Lähtö 2: 6 Savon Kingi (4, 3)

Lähtö 3: 1 Didi Dam, 2 Arnie's Emilie (7, 3)

Lähtö 4: 3 Adorable Princess, 6 Favör Då, 10 Runaway Nina (1, 2)

Lähtö 5: 4 Loveyou Hangover, 3 Joseph Boko, 2 Slippery Runaway (1, 11)

Lähtö 6: 1 Heat Of Dynamite, 5 Fox Lover, 4 Redemption, 13 Twinquit (3, 7)

3x1x2x3x3x4 = 216 riviä = 21,6 euroa

Siirry tästä linkistä pelaamaan vihjerivi Veikkauksen palvelussa

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Vermossa varmoja tarjolla joka makuun

Ravivihje: Issakan Valo kestää varman paineet

One Who Run kirkastaa kolmosen voitoksi 65:ssa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video