Vihjeet

Ravivihje: Lentävä leppävirtalainen uusii Suomen mestaruutensa - Thai Profit jatkaa Kimmo Aholan juhlaviikkoa Vermossa

Superlauantai tarjoaa korkealaatuista raviurheilua kahdelta radalta, Vermosta ja Seinäjoelta. Toto75-pelissä on täysosumille jaossa ekstrarahaa 500 000 euroa.
Terhi Piispa-Helisten
Vermosta keskiviikkona kahdella valmennettavallaan yhtä monta voittoa saalistanut saarijärveläinen Kimmo Ahola lähtee Superlauantaina maan pääradan valloitukseen Thai Profitinsa kanssa.

Lauantain päälähtö on Vermossa käytävä SM-mittelö. St. Michelin sankari ja SE-tykki Next Direction oli onnekkain rata-arvonnassa. Hallitseva Suomen mestari singahtaa kakkosradalta kohti keulapaikkaa, eikä Timo Hulkkosen treenattavaa ole helppo ohittaa loppukahinoissa.

Rivin toinenkin kurkihirsi kisaa Vermossa. Ykköspaikalta matkaan iskevä Thai Profit pystynee torjumaan ulkopuoleltaan kiukkuisesti kiihdyttävien rintaman. Thai Profit on pitänyt suoritustasonsa ihailtavasti, ja ruuna on osoittanut rahkeidensa riittävyyden Finlandia-ajoa myöten.

Seinäjoella kilpaileva Koveri on yllätysvalmis. Voitokkaan oriin tulosrivistö on laukkamerkkien tahrima, mutta kapasiteetti ei ole kadonnut mihinkään.

”Sama hevonen se edelleen on. Laukkoja on tullut lähinnä volttilähdöistä. Isänsä Viesker oli samanlainen. Hyppy saattoi yllättää tasoitusajossa, mutta auton takaa Viesker oli sataprosenttisen ravivarma”, vertaa Koverin valmentaja Pasi Impola hymyssä suin.

Impolan mukaan Koverin ei pitäisi olla kaukana viimeisimmän voittonsa aikaisesta vireestä. Juhannuksena Koveri näytti kaapin paikan monelle nytkin mukana olevalle kilpakumppanilleen.

”Nyt otetaan takakengät ensimmäistä kertaa pois. En usko, että homma on siitä kiikastanut, mutta kokeillaan.”

Impola näkee neljännen Toto75-kohteen monen mahdollisuuden lähtönä.

”Erot ovat tällä tasolla pienet. Menestys on pitkälti kiinni juoksunkulusta. Jos Koveri ravaa ja reissu onnistuu, ori ei ole ulkona.”

Seinäjoen nimilähdössä, lämminveristen Ilkka-ajossa, on ykkösrahoissa tiukasti kiinni paalulta pakoon pyrkivä Skyfall Shine. Ruuna kuitenkin varmistetaan kanuunakuntoisella Lake's Actionilla, joka ampuu pakin juoksuradalta heti kärjen läheisyyteen.

 

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 1,6,2,10 (11,3)

Lähtö 2: 3,2,1,4,9,14,12 (6,13)

Lähtö 3: 11,4,10,2,1,5 (8,6)

Lähtö 4: 2,5,8,3,9 (1,11)

Lähtö 5: 1 Thai Profit (6,9)

Lähtö 6: 7,15 (11,14)

Lähtö 7: 2 Next Direction (9,12)

1 680 riviä x 0,05 euroa = 84 euroa

 

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 7: Lexus Dream on näistä asemista SM-kisassa selkä seinää vasten.  

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 5: Thai Profit on suoritusvarmuuden perikuva. Kimmo Aholan suojatilla on loistopaikka johtaa alusta loppuun.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 4: Koveri on kompuroinut volttilähdöissä laukoille. Voittamisen jalon taidon osaavaa oria ei kannata sivuuttaa peleistä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Huipputasainen ja -tasokas Kymi Grand Prix kesäkuun kohokohtana

Ravivihje: ”Olen aina sanonut, että tämä on yksi minun suosikkihevosistani kautta aikojen”

Ravivihje: MAS Champ on Number One

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video