Vihjeet

Ravivihje: Vermossa varmoja tarjolla joka makuun

Vermon Toto65-kierros lähestulkoon pullistelee mielenkiintoisia hevosia. Hyviä vaihtoehtoja rivin varmaksi löytyy useampi.
Terhi Piispa-Helisten
Iikka Nurmosen ohjastama ja valmentama Ilos Sansibar on 65-rivin toinen tukipilari.

Neljännen kohteen Ilos Sansibar erottuu lähdössä edukseen, vaikka mukana on muitakin hyviä hevosia. 4-vuotias ruuna aloitti uransa lupaavasti keväällä Ruotsissa, veti hieman henkeä kesällä ja on parantanut tahtia syksyllä.

Viimeksi Ilos Sansibar pääsi suosiolla keulapaikalle ja sai vetää ohjastaja-valmentaja Iikka Nurmosen määräämää tahtia, joka kiihtyi loppua kohti. Harvalla askeleella, mutta vetävällä tyylillä juokseva ruuna piti muut takanaan varmasti. Sitä edellisellä kerralla ruuna ei ehtinyt kiihdytyksessä nopeimpien mukaan ja juoksi sisäradalla kolmantena. Kiritilaa löytyi vasta loppukaarteessa ja hyvästä kiristä huolimatta se ehti vain toiseksi.

2 620 metrin ryhmäajossa kilpailumatka tuntuisi olevan etu Ilos Sansibarille. Iikka Nurmosella on varaa ottaa tarvittaessa lähtö varman päälle ja laskea sen jälkeen eteenpäin. Jos Nurmonen haluaa keulaan, kukaan tuskin alkaa vastaamaan. Kiri irtoaa sujuvasti myös selkäjuoksulla.

Toinen varma on viidennen kohdelähdön Don Williams. Ori kiri viimeksi takaa hyvin, vaikka matkavauhti oli sitä vastaan.

Nyt matkaa on reilut kolme kierrosta ja takamatkaa paalun hevosiin nähden 40 metriä. Tehtävä ei ole helpoin mahdollinen, mutta Don Williamsin luokan pitäisi riittää näille vastustajille hyvin. Rattailla Ari Moilanen osaa tehdä oikeat taktiset ratkaisut. Ainut kysymysmerkki on, että toissa startissa Don Williams kuumui ja laukkasi hylkäykseen, kun volttia pyöritettiin pitkään.

Päätöskohteessa avoimen tason suomenhevostammat kisaavat mailin tasoitusajossa. Perusmatkan juoksuradalta matkaan ampaiseva Tähtituula on tässä lähdössä vahvoilla jos ja kun Antti Teivainen saa ajoitettua lähtöhetkellä askeleet sopivasti lankulle. Etenkin keulasta Tähtituula olisi varsin vahvoilla.

Kupongille mahtuvat myös takamatkan Aurotar, Liisan Tulilintu ja Hetviina sekä paalulta Vennelmon Varma ja Metsärinteen Valta.

Avauskohteeseen ripotellaan useampi merkki, sillä lähtörata-arvonta on tasoittanut puntteja mielenkiintoisesti. Peliin pääsevät Muscleman, Quite A Boy, My Sweden ja Quick Vald.

Toisessa kohteessa Comway Cotter on periaatteessa varma-ainesta. Derby-finalisti saa kaverikseen viimeksi todella hyvin kirineen Rowhill’s Killerin.

Kolmannen kohteen suosikki tulee luultavasti olemaan korkealla peliosuudella Heat Of Dynamite. Se kesti viimeksi keulapaikalla kovan prässin sitkeästi, eikä esitystä voi moittia. Ian Boko sitkisteli sekin viimeksi hyvin johtavan rinnalta. Ruuna tuntui sopivan hyvin yhteen Esa Holopaisen kanssa, joka jatkaa rattailla.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 2 Muscleman, 1 Quite A Boy, 3 My Sweden, 8 Quick Vald (9,7)

Lähtö 2: 2 Comway Cotter, 5 Rowhill's Killer (1, 4)

Lähtö 3: 4 Heat Of Dynamite, 5 Ian Boko (10, 1)

Lähtö 4: 5 Ilos Sansibar (11, 3)

Lähtö 5: 9 Don Williams (1, 2)

Lähtö 6: 6 Tähtituula, 9 Aurotar, 10 Liisan Tulilintu, 12 Hetviina, 3 Vennelmon Varma, 1 Metsärinteen Valta (11, 7)

4x2x2x1x1x6 = 96 riviä = 9,6 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto65-varma Taksvenla vie tammataistoa alusta loppuun

Ravivihje: Knocking Match tyrmää vastustajansa

Ravivihje: Tasainen tammataisto käynnistää 65-kierroksen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video