Vihjeet

Ravivihje: Suosikit vahvoilla illan Toto86-pelissä

Keskiviikon Toto86-kierros ratkeaa Solvallan ja Jägersron kaviourilla. Peliaika päättyy tuttuun tyyliin kello 21.30.
Kuva: Antti Savolainen
Tanskalaisvieras Steen Juul ohjastaa ja valmentaa illan pankkia Elephantia.

Kierroksen luotetuimmat hevoset löytyvät neljännestä ja viidennestä kohteesta. Dreamgirl Hall ja Elephant tähtäävät molemmat koko matkan johtoon, mistä suosikit olisivat totta kai lähellä onnistua.

Päivän varmat

Dreamgirl Hall (T86-4) on saanut tauon jälkeen kaksi starttia alle ja kuntokäyrä onkin ollut vahvasti ylöspäin. Toissa kerralla Kalmarissa tamma rynnisti kolmannen kautta johtavan rinnalle, mistä hevonen taisteli oikein hyvin toiseksi. Viimeksi Örebrossa hevonen nappasi heti alussa johtopaikan, mistä tamma kamppaili hienosti, vaikka jäikin lopulta toiseksi. Nyt tie vie keulapaikalle, mistä tamma on lähellä johtaa alusta loppuun, vaikkakin vastassa on kovavireinen Tullibardine Boe.

Elephant (T86-5) on kerännyt ison peliosuuden, eikä ori ole mikään vuoden edullisin varmavalinta, vaikkakin hevonen saa kunnian toimia vihjesysteemin toisena varmana. Lähtöasetelmat ovat kuitenkin hyvin suotuisat ja hevosella on hyvä sauma johtaa lähtöä alusta loppuun. Viimeksi Charlottenlundissa hevosella valittiin passiivinen taktiikka ja ori jäikin lopulta johtavan kantaan vaille kiriväyliä. Elokuun lopussa ori osoitti kykyjään kirien takajoukoista lopulta todella komeaan voittoon. Vasta 17 starttia urallaan juossut nelivuotias kohtaa tällä kertaa kovat takamatkan konkarit, mutta on siitäkin huolimatta varmavalinta illan kierrokselle.

Päivän ideamerkit

Qvidja’s First (T86-2) kilpailee alustavan tiedon mukaan ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä, ja on mielenkiintoista nähdä, minkälaisen efektin se tuo hevosen suoritukseen. Ori kilpailee hyvässä vireessä ja on jo pelkästään kuntonsakin puolesta mielenkiintoinen pelimerkki tähän paikkaan. Viimeksi Rättvikissä hevonen pääsi viimein voiton makuun, ja vaikka ylivauhti sekä nappireissu suosi hevosta, miellytti oriin tyyli. Sitä ennen Solvallassa hevonen kiri nappireissun päätteeksi asiallisesti ohittaen muun muassa tällä kertaa lähdön suosikiksi pelatun No Limit Royaltyn. 

Queen Ratzeputz (T86-6) saattaa joutua tälläkin kertaa raskaan päivätyön eteen, mikäli tamma mielii voittajakehään. Niin rautaisessa vireessä hevonen kuitenkin kilpailee, että ainoastaan kahdeksan prosenttia pelattuna tammassa on pelillistä ideaa. Toissa kerralla Solvallassa kiri neljännestä ulkoa hienolla tyylillä voittoon. Viimeksi sijoitus oli nolla, mutta hevosen esitystä ei sovi missään tapauksessa moittia. Päätöslenkin 10,8-aikaan naputtanut tamma teki sen, mitä tekemättömästä paikasta pystyi tekemään. Paremmalta lähtöpaikalta juoksun kuuluu mennä tällä kertaa paremmin, vaikkakaan hevonen ei ole raketti ensimmäisillä askelillaan. 

Vihjesysteemi

9,1,2,8 (4,5)
4,2,9,7,1 (6,8)
4,9,11,10 (1,7)
6 Dreamgirl Hall (10,7)
1 Elephant (7,6)
4,3,1,6,12 (2,7)
8,7 (9,2)
3,1,4,11 (2,8)

3200 riviä – 160,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suuret suosikit helpottavat Vaggerydin Toto86-pelissä

Ravivihje: Ideavarmalla ison rahan jahtiin - Toto86-peli siirtyy kesäaikaan

Ravivihje: Varmat alkuun ja loppuun leveämpää Ruotsin Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video