Vihjeet

Ravivihje: Ideavarmalla liikkeelle Ruotsin Toto75-pelissä

Lauantain Toto75-kierros ravataan Örebrossa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Ville Toivonen
Erik Adielsson ohjastaa avauskohteen ideavarmaa Strong Pepperiä.

Kierroksen suurin suosikki löytyy kuudennesta kohteesta. Timo Nurmoksen tallin ässä Västerbo Pokerface on luotettu yli 70 prosenttisesti 75-pelissä. Se saa vihjesysteemiin varmistuksia. Sen sijaan kierroksen toisiksi luotetuin hevonen Seismic Wave kelpaa varmaksi takarivistä huolimatta. Se saapuu myös niin ikään Nurmoksen valmennustallista.

Päivän varma

Seismic Wave (T75-5) suorastaan tykitti keulapaikalle viimeksi Skellefteån 75-kierroksella. Ruuna voitti lähtönsä myös leikittelevän helppoon tyyliin. Ruotsin starttien ainoa tappio tuli toissa kerralla Jubileumspokalenissa, missä asiat menivät sillä kertaa täysin pieleen, eikä hevonenkaan ollut priima siihen starttiin. Tällä kertaa yhdistelmänä on mailin matka ja takarivi, mikä tietenkin huolettaa, mutta harvoin myöskään tätä superlupausta pääsee pelaamaan näin edullisena. 

Päivän ideavarma

Strong Pepper (T75-1) on antanut itsestään luokkahevosen kuvan eivätkä viimeiset startit Norjan puolella ainakaan heikennä tätä mielipidettä. Toissa kerralla orin sijoitus jäi suosikkina kuudenneksi, mutta kyseessä oli Derbyfinaali, missä hevonen juuttui johtavan rinnalle ja kuskin ajokaan ei onnistunut kyseisessä lähdössä. Tasaisemmalla vauhdinjaolla ori olisi ollut ilman muuta korkeammalla. Viimeksi Bjerkessä hevonen hallitsi keulapaikalta varmaan tyyliin. Årjängin V75:ssä kesällä vieraillut norjalaishevonen suoriutui hienosti volttilähdöstä tuolloin, eikä laukkaa tarvitse suuremmin pelätä, vaikka viimeksi Bjerkessä ensimmäiseen kaarteeseen hevonen hieman hapuilikin. 

Päivän pottimerkki

Bianca Sisa (T75-2) on kilpaillut viime startit huimassa vireessä ja ikävältä lähtöpaikaltakin on huomion arvoinen hevonen. Vaggerydissä hevonen hallitsi keulapaikalta tapahtumia varmoin ottein. Toissa kerralla tamma ehti voittoon todella haastavista asemista. Viimeksi hevonen laukkasi Åbyssä loppusuoralla kesken kärkikamppailun. 

Vihjesysteemi

11 Strong Pepper (10,6)
7,8,2,5,3,6,9 (1,11)
7,15,14 (12,11)
6,5,4,2,11,10,9,3,7,8,12 (6,5)
10 Seismic Wave (4,1)
6,2,1,3,12 (9,4)
3,9 (10,4)

2310 riviä - 115,50 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kylmäverivarmalla Toto75-potin metsästykseen - Päivän pankki varmistetaan

Ravivihje: "Hevonen on ollut niin vakuuttava, että luotan siihen paljon myös Teivossa”

Ravivihje: Ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video