Vihjeet

Ravivihje: Samurai Comery 65-varmana

Vermon Toto65-kierroksen varma löytyy kolmannesta kohdelähdöstä, jossa taitojaan mittelevät Salamakypärä-kisan ohjastajat. Ohjastajat ovat nuoria ja nuorehkoja ohjastajia, jotka työskentelevät ammattivalmentajien talleilla.
Antti Savolainen
Patri Filatoff ohjastaa tänään vihjerivin varmaa Samurai Comerya.

Patri Filatoff on väläytellyt teräviä otteita ohjastajana, vaikka 120 startista voittoja on kertynyt vasta viisi. Tässä lähdössä hän ohjastaa Samurai Comerya, joka on tottunut kilpailemaan tämänkertaista kovempaa vastusta vastaan. Viimeksi sen edelle jäivät nelivuotiaiden orien ja ruunien kasvattajakruunun alkuerässä vain kovanaamat American Hero ja Main Stage. Samurai Comery hyökkäsi toisesta parista ulkoa vajaa puoli kierrosta jäljellä ja näytti hetken ajan taistelevan jopa voitosta. Loppukurvissa ja suoralla menosta puuttui kuitenkin ehkä paras terä.

Nyt vastus näyttää varsin sopivalta. Jos ohjastaja löytää oikeat ajolinjat, Samurai Comeryn pitää olla lähellä voittoa tässä lähdössä. Vermossa lienee taas mahdollista ajaa ilman kenkiä. Tulosrivistön perusteella siitä on apua Samurai Comerylle. Viimeksi se juoksi ilman kaikkia kenkiä ja sitä edellisellä kerralla se sooloili keulavoiton niin ikään ilman kenkiä. Kyseiset kaksi starttia olivat myös sen ensimmäiset Harri Koivusen valmennuksesta käsin.

Toinen vaihtoehto varmaksi on neljännen kohdelähdön Valiant Dream. Kovakuntoinen ruuna kokeili viimeksi siipiensä kantavuutta Suomen mestaruudessa. Parijono hänniltä ei kiristyvässä vauhdissa asiaa kärkisijoille, mutta ei hevosta voi moittiakaan. Tässä tarjolla voisi olla johtopaikka. Ainut varmistus on kovassa vireessä kilpaileva Arctic Lover. Se kiri viimeksikin hyvin ulkoratoja pitkin, vaikka sijoitus ei mairittele.

Päätöskohteessa juostaan hyvätasoinen nelivuotiaiden lämminveristen Glen Kosmos memorial. Always Ready on niukka suosikki, sillä se todisti lauantaina St Legerin neljännellä sijalla kunnon olevan kohdallaan. Ori kiihdytti kärkipaikalla tahtia loppua kohti, mutta kokeneemmat kilpakumppanit ehtivät edelle pätkällä. Lyhyt starttiväli tuo mukanaan kysymysmerkkejä, joten lapulle pääsevät myös Raskolnikov Frido, American Hero, BWT Echo ja Slippery Runway.

Avauskohteessa viisivuotiaiden suomenhevosten tasoitusajossa käsikirjoitus on selvä: tamma Suven Sametti pyrkii paalulta karkuun takamatkan Stallonelta ja Vilkkeen Velmulta. Jos Tapio Perttunen saa Suven Sametin askeleet sattumaan lankulle, takamatkan pojille tulee kiire.

Toinen ja viides kohdelähtö ovat ennalta arvioiden tasaisia koitoksia, joissa juoksunkulku ratkaisee paljon. Toiseen kohteeseen rastitaan kuusi ja viidenteen kohteeseen neljä hevosta.

Toto65-vihje:

Lähtö 1: 2 Suven Sametti, 4 Stallone, 6 Vilkkeen Velmu (1, 3)

Lähtö 2: 9 Sultan Of Soprano, 6 Making Match, 11 Galileo Way, 1 Arnie's Emilie, 2 Ice Queen Birdland, 4 Handsome Sam (3, 10)

Lähtö 3: 10 Samurai Comey (2, 1)

Lähtö 4:6 Valiant Dream, 7 Arctic Lover (12, 2)

Lähtö 5: 6 Mainio, 4 Look Complete, 2 My Sweden, 9 BWT Caesar (1, 11)

Lähtö 6: 2 Always Ready, 1 Raskolnikov Frido, 10 American Hero, 7 BWT Echo, 9 Slippery Runway (8, 11)

3 x 6 x 1 x 2 x 4 x 5 = 720 riviä = 72 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto65-varma Taksvenla vie tammataistoa alusta loppuun

Ravivihje: Knocking Match tyrmää vastustajansa

Ravivihje: Tasainen tammataisto käynnistää 65-kierroksen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video