Vihjeet

Ravivihje: Tasainen tammataisto käynnistää 65-kierroksen

Varma löytyy kolmannesta kohteesta.
Taksvenla tavoittelee tiukasti voittoa Vermon Tammatähdessä.

Vennelmon Varma on kohonnut syksyn tullen hienoon kuntoon ja voittanut kolme neljästä viime kilpailustaan. Tamma ei ole ronkeli juoksupaikan suhteen, vaan tekee huippusuorituksia myös johtavan rinnalta.

Taksvenla ja kuningatarkilpailussa hienosti menestynyt Aurotar jatkavat kunnossa ja kuuluvat mukaan peleihin. Tähtituula lähtee lujaa ja kulki Lappeenrannassa 23-vauhtia kirikierroksen.

Toinen kohde on yllätysaltis ja tasainen, eikä rasteja kannata säästellä. Suosikeista Business School jää epävarmuutensa vuoksi ulos kupongilta. Eko Laconda ja pitkästä aikaa hyvältä paikalta liikkeelle pääsevä Believe In Dream ovat kohteen perushevosia.

Kolmannen kohteen luonne muuttui paljon kahden pelihevosen poisjäännin myötä. Kärkirankkaus Sunlit Treasure saa kaksi varmistusta kaverikseen kupongille.

Kierroksen kivijalkana toimii neljännen kohteen Callela Socrates. Mari Kolkkisen valmentama ruuna on parantanut otteitaan kaiken aikaa. Killerillä syyskuussa se nappasi helposti keulapaikan, mutta sai armotonta prässiä rinnaltaan ravanneelta. Ensimmäinen kierros taittui 13-vauhtia, mutta ruuna kamppaili rehdisti perille saakka ja hävisi voiton äärimmäisen niukasti. Viimeksi Tampereella Jukka Torvinen haki keulapaikan ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja hallitsi 14-lopetuksessa varmaan tyyliin.

Vermossa on paikka johtaa ja hallita lähtöä alusta loppuun. Huomion arvoisia ovat Making Match ja Runaway Nina, mikäli Kolkkisen ruuna ei kelpaa varmaksi.

Iikka Nurmosella on menestyksen avaimet käsissään viidennessä kohteessa. Ilos Sansibar on varmistunut ja kehittynyt paljon kesän jälkeen. Mikäli askeleet eivät sakkaa kiihdytyksessä, voi etumatka pitää loppuun saakka. Vastustajista ajoissa kannattaa huomioida Joseph Boko ja Kuopiossa erinomaiselta lämmittelyssä näyttänyt Q-Rex Oak.

Päätöskohteessa paljon ratkeaa heti kiihdytyksessä. Quick Vald lähtee lujaa, mutta sen sisäpuolelta pääsee matkaan Muscleman. Mikäli kilvanajo keulapaikasta päättyy ajoissa, jompi kumpi suosikeista voittaa.

Mahdollinen ylivauhti nostaisi tuntuvasti huippukuntoisen Bismarck Comeryn osakkeita. Se kulki viime kilpailussaan kirikierroksen alle 12-vauhtia ja osoitti kunnon pitävän edelleen. El Dirtyman ja Quite A Boy jäävät ikäviltä paikoiltaan ulos kupongilta.

Peliehdot ovat keskiviikkona kohdallaan, sillä ylimääräistä jaettavaa on taas 65 000 euroa.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 6,5,7,3 (1,2)

Lähtö 2: 2,4,8,1 (7,6)

Lähtö 3: 1, 2, 8 (7,3)

Lähtö 4: 1 Callela Socrates (6,5)

Lähtö 5: 2, 8,12,11,5 (6,10)

Lähtö 6: 2,1 (12,6)

480 riviä x 0,10e = 48 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto65-varma Taksvenla vie tammataistoa alusta loppuun

Ravivihje: Knocking Match tyrmää vastustajansa

Ravivihje: Kapeaa peliä 65-kierrokselle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video