Vihjeet

Ravivihje: Ykkösradat antavat avaimet onneen Kavioliigan syyskauden huipennuksissa

Vihjerivin kannatinpalkit ovat Vixus ja Stonecapes Queila. Potinnostajista parhailta vaikuttavat Big Headache ja Dream Girl.
Anu Leppänen
Kirivoimainen Big Headache on yllätysvalmis lämminveristen Kavioliiga Grand Prix'ssä. Ruunaa hoitaa Anna-Leena Peippo (kuvassa) ja valmentaa Timo Hulkkonen. Lauantaina Big Headachen ohjat ottaa käsiinsä Kari Venäläinen.

Lauantaina ovat Vermo Areenalla edessä syyskauden Kavioliiga Grand Prix't. Lähdöt ovat keränneet mukaan kotimaan kauttaan edelleen jatkavan kerman.

 

Kylmäveristen koitoksessa Vixus hakee ykköspaikalta koko matkan hallintaa. Nuori ori villiintyi viimeksi kiihdytyksessä laukalle, mutta epävarmuus ei tapaa kuulua kuninkuuskisakolmosen paheisiin.

 

Lämminveristen GP:ssä saa sisäradan myötä etulyöntiaseman Justice Ås. Nina Pettersson-Perklenin valmennettavan kimppuun iskee kuitenkin Markku Niemisen raju kaksikko Lexus Dream – Don Williams, ja varmaa on, ettei Justice Ås saa tehdä vetotöitä rauhassa. Reipas tempo tietäisi poutaa huippuvireiselle kirikanuunalle Big Headachelle.

 

Vixuksen kaveriksi vihjerivin tukipilariksi nousee rivin päätöksessä kisaava Stonecapes Queila. Viisivuotiaiden viimevuotinen Euroopan mestari oli alkukaudesta eksyksissä, mutta syke on löytynyt syksyn myötä. Harvoin varmaa kannattaa valita 40 metrin pakilta, mutta nyt kilpasiskot joutunevat nöyrtymään Stonecapes Queilan edessä.

 

Kolmas ja neljäs kohde ovat alttiita yllätyksille. Ensin mainitussa matkaan kiskaisevat kakkossarjan lämminveriset Derbyn viimevuotisen hopeamitalistin Knows Bestin sekä tuoreimpia sijoituksiaan selvästi skarpimpien Ricoconen ja Dream Girlin johdolla. Näistä jälkimmäinen on jäänyt käsittämättömän vähäiselle kannatukselle, vaikka tamma on esiintynyt Suomessa ollessaan jatkuvasti kehujen arvoisesti.

 

Montén kaksinkertainen Pohjoismaiden mestari Nitro Diablo ei mahdu lapulle mukaan, vaikka ruuna loistovedossa kisaakin. Vastus on nyt kovaa kaliiberia, ja lisäksi tiedossa on vaativa reissu, kun Nitro Diablo ei ehdi alussa nopeimpien matkaan.

 

”Ruuna on kyllä oppinut lähtemään reippaammin. Nämä ovat kovia lähtöjä, ja jos pikkurahaakin saadaan, niin hyvin on mennyt. Nykykunnossaan Nitro Diablo pystyy kyllä piisaamaan kärrylähdöissäkin, mutta kyllä ruunalla on jatkossakin ensisijainen tähtäin montéssa”, kertoo hevosen valmentaja Pia Huusari.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 5,1,2,9 (7,6)

Lähtö 2: 3,2 (1,4)

Lähtö 3: 6,11,10,2,9,4,3 (5,7)

Lähtö 4: 3,5,10,7,2,1,4,9 (11,12)

Lähtö 5: 1 Vixus (9,2)

Lähtö 6: 1,2,9 (8,7)

Lähtö 7: 16 Stonecapes Queila (11,13)

1 344 riviä x 0,05 euroa = 67,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 3: Arvovoittoja montéssa ottanut ja taulunsa loistokuntoon pistänyt Nitro Diablo on nyt aiempaa tiukemman tehtävän äärellä.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 5: Vixus kontrolloinee kylmäveristen Grand Prix'tä alusta loppuun.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 7: Hurjasti loppua repivä Big Headache odottelee kärjen kaasuttelua ja kentän kääntymistä.

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Markku Niemisellä Jokimaan valttikortit

Ravivihje: Lentävä leppävirtalainen uusii Suomen mestaruutensa - Thai Profit jatkaa Kimmo Aholan juhlaviikkoa Vermossa

Ravivihje: Kuningas ja voittoputkessa porhaltava ruuna varmoiksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video