Vihjeet

Ravivihje: Suuret suosikit varmistetaan Toto86-pelissä

Ruotsin Toto86-kierros ratkaistaan Solvallassa ja Bergsåkerissa. Keskiviikkopelin jättöaika umpeutuu kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Daniel Rédenin valmentamat ja Örjan Kihlströmin ohjastamat hevoset ovat tuttu näky voittajakehissä, mutta harvemmin kylmäveriseremonioissa. Tänään siihenkin on hyvät mahdollisuudet Roli Eldin myötä.

Kierroksella on kaksi suurta suosikkia, molemmat yli 60 prosenttia rastittuja. Näistä kumpikaan ei kelpaa vihjesysteemiin varmaksi. 
Vihjesysteemi tehdään tällä viikolla kahdella varmalla.

Päivän varma

Groupie Doll (T86-5) kokeili siipiään ikäluokkansa kovimpia tammoja vastaan Breeders Crownissa, missä tamma selviytyi välieräkolmosena jopa finaaliin saakka. Välierässä jäi jopa jossiteltavaakin, kun hevonen jäi lähdön voittaneen Grande Diva Sisun taakse vaille kiritiloja. Finaalissa tamma tuli sisäradalla juosten maaliin komealla 12-tuloksella täydellä matkalla. Nopealla avaajalla on hyvät saumat päästä keulapaikalle, varsinkin kun sisäpuolelta kovaa avaavalla Bling Blingillä on huonompi startti alla, joten sille saattaa kelvata selkäreissu. 

Päivän ideavarma

Roli Eldin (T86-6) kuuluisi olla lähtönsä suosikki ja kun näin ei ole, toimii ori rohkeasti vihjesysteemin toisena varmana. Harvoin uudesta tallista tauko alla debytoiva hevonen, millä on kohtalainen laukkariskikin, on kiinnostava haku varmaksi saakka, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Mainettaan nopeammin avaavalla hevosella on hyvä sauma torjua keulapaikka, mistä ori olisi kova luu lyötäväksi. Sen lisäksi lähdön pahin vastustaja Tangen Haap juoksee tämän startin kengät jalassa ja lisäksi sen valmentaja Björn Karlsson ilmoitti ajavansa tämän lähdön Roli Eldin takaa. Tämä tarjoaa huippumahdollisuuden keulaan tähtäävälle Roli Eldille. 

Päivän ideamerkki

Magnificent Tooma (T86-8) vahvistaa sääntöä entisestään, kun ideamerkiksi kehaistaan hevosta, mikä debytoi myös uudesta tallista kera pitkän starttivälin. Vaikkei asia aivan suoraan ole verrattavissa, on kuitenkin aiemmat kaksi Jevgeni Ivanovin tallista Daniel Redénin talliin siirtyneet hevoset parantaneet valovuoden otteitaan. Jackpot Tooma ja Lipstick Tooma ovat juosseet Redéniltä 11 starttia voittaen niistä yhdeksän. Perusluokaltaan kyvykäs Magnificent Tooma saa tällä kertaa rattailleen Örjan Kihlströmin, peräänsä jenkkikärryt ja hevoselta riisutaan vielä kaikki kengätkin pois. Vain 19 prosenttia pelattu hevonen kantaa riskit ja sitä kokeillaan rohkeasti ideamerkkinä suosikki Behind Barsin kaverina. 

Vihjesysteemi

1,5 (6,7)
7,4,6,12 (5,2)
2,6,4,1,5,7,9 (3,8)
6,9,10,11,1,8,12,5,7 (4,2)
4 Groupie Doll (10,7)
1 Roli Eld (9,11)
2,9,7 (6,3)
8,6 (5,4)

3024 riviä - 151,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kolmen varman taktiikalla Toto86-potin metsästykseen

Ravivihje: Suurien suosikkien Toto86-kierros

Ravivihje: Keulapaikka suuressa roolissa illan Toto86-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video