Vihjeet

Ravivihje: Kolmen varman taktiikalla Toto86-potin metsästykseen

Keskiviikon Toto86-kierros ratkaistaan Solvallassa ja Åbyssä. Peliaika päättyy kello 21.30.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Mika Forss ohjastaa Timo Nurmoksen tallin Samaritanaa Toto86-pelin neljännessä kohteessa.

Kierroksen suurin suosikki löytyy päätöskohteesta. Kolmevuotiaan Önas Princen komea voittoputki katkesi Kriteriumin finaaliin. Tällä kertaa hevoselle lisätään kengät jalkaan, eikä pitkä starttiväli alla starttaava ori kelpaa varmaksi. 

Vihjesysteemi rakennetaan tällä kertaa kolmen varman varaan. Suosikeista ainoastaan Elephant kelpaa varmaksi saakka pahimman vastustajan Timo Lanen jäätyä pois. 

Päivän varma

Elephant (T86-5) starttaa matkaan ikävältä lähtöpaikalta, mutta Steen Juul alkaa tuskin peruuttamaan lähtökiihdytyksessä taaksepäin, vaan ajanee hevosellaan eteenpäin. Open Strech -radalla ei ole poissuljettua, vaikka valjakko pääsisi etenemään aina keulapaikalle saakka, mistä ori olisi hankala lyötävä. Tanskalaishevonen vieraili toissa kerralla Ruotsissa voittaen 86-lähdön tuolloin myös keulapaikalta. Hevonen tulee kuitenkin paikasta kuin paikasta ja on perustellusti lähdön selkeä suosikki, varsinkin kun Timo Lane jäi pois. 

Päivän ideavarmat

Don Cash (T86-3) koittaa kynsin ja hampain kohti keulapaikkaa. Hevosella on hyvät saumat edetä mailin matkasta huolimatta sinne, varsinkin jos suosikki Echelonille kelpaa viimekertaiseen tyyliin paikka johtavan kannassa. Don Cash juoksee nyt kolmannen starttinsa uudesta tallista Adrian Kolgjinin käsistä. Viimeksi Eskilstunassa hevonen myllytti lopulta kolmannen kautta keulapaikalle, mutta tuolloin päätössatanen oli ymmärrettävästi liikaa. Tällä kertaa tasaisemmalla juoksulla Don Cash voisi vetää maaliin saakka. 

Samaritanan (T86-4) kuuluisi olla lähdön suosikki ja kakkossuosikin asemassa tamma on loistava valinta varmaksi saakka. Kahden voiton putken kerännyt tamma on päässyt viimeisissään näyttämään hevosen valtavaa kapasiteettia. Molemmat voittonsa tamma on taistellut johtavan rinnalta. Viimeksi tamma tsemppasi hienosti voittoon pitäen takana tälläkin kertaa mukana olevan Queen Ratzeputzin. Vaikkei Samaritana olekaan uran starteissaan esittänyt räjähtävää lähtönopeutta, voi se kuitenkin pystyä avaamaan nähtyä kovemmin, eikä Samaritanan mahdollisuuksia lopullisena keulahevosena voi täysin sulkea pois. 

Vihjesysteemi

1,2,4,3 (8,6)
5,3,7,1,6,9 (10,12)
6 Don Cash (4,7)
3 Samaritana (5,1)
8 Elephant (9,14)
7,3,13,9 (4,8)
8,5,4,6,2,1,11 (3,12)
2,6,11 (5,8)

2016 riviä - 100,80 euroa 

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Pelipankki helpottaa haastavalla Toto86-kierroksella

Ravivihje: Hasardilla idealla lunastusluukulle?

Ravivihje: Kierroksen pankki ei kelpaa varmaksi Toto86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video