MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Ravivihje: Kaukaiset vieraat varmoiksi - jääkuninkaan valtaistuimelle ruuhkaa

Rovaniemellä on lauantaina edessä järjestyksessään toinen Arctic Horse Race. Illalla ajettavan Toto75-kierroksen kohokohta on Ice King -lähtö.
Terhi Piispa-Helisten
Viime lauantaina lakeuksilla juhlinut Universe Leader koettaa nyt napapiirin valloitusta. Petri Klemolan suojatti on vihjesysteemin toinen tukipilari. Universe Leaderin ohjastajalla Hannu Hietasella on tähtäimessään oman valmennettavansa Joriinin kanssa Ice King -titteli.

Jääkuninkaan titteliä tavoittelevat yhden vaisumman kisan jälkeen viimeksi jälleen pontevampaa menoa osoittanut Pohjoismaiden mestari Joriini, keulaan tähyilevä Koskelan Akseli ja kirivoimainen Vaellus. Mukaan vihjepyydykseen poimitaan myös ruunaruhtinas Pertturi ja avoimella tasolla debytoiva voitokas Koveri.

 

Lämminveristen Heat Kingiin kaasuttelevat Tammer-ajossa muut tyrmännyt Tellmeastory, Petri Salmelan iskukykyinen kaksikko Hesiod – Cupido Sisu ja viime lauantaina vallan väkevästi esiintynyt Farzad Boko. Regent Zet jäi kyseisessä kovassa Kavioliigassa pussiin, ja kipakasti kiihtyvä Janita Luttusen treenattava pystyy ykkösradalta yllätykseen.

 

Rivin varmat ovat sopivat vastukset omissa taistoissaan kohtaavat ja napakkaa talvikuntoa esittäneet Universe Leader ja No Limit Star, jotka molemmat saapuvat Mäntyvaaraan satojen kilometrien takaa.

 

Yksi illan korkealaatuisimmista koitoksista nähdään viidennessä kohteessa. Yhteen iskevät johtopaikasta kamppailevat Zultanio ja M.T.Master Don sekä voimillaan jyräävät Frankenstein Am ja Troopers.

 

Viimeksi mainittu on voitokas vääntäjä, joka ei kuitenkaan ole ollut kahteen tuoreimpaan starttiinsa parhaimmillaan.

 

”En tiedä, mistä on kiikastanut. Jyväskylässähän vastuskin oli hurja, mutta Ylivieskassa ruuna ei ollut toivotunlainen. Tiistaina ajoin treeniä Troopersilla, ja hevonen tuntui aivan normaalilta. Siinä mielessä odotuksia menestyksen suhteen on. Laitetaan vain terävämpää hokkia alle”, kertoo valmentaja Jouko Paavola.

 

Troopersia ohjastaa Antti Teivainen, kun vakiokuski Markku Hietanen ja valmentaja itse jäävät kotimiehiksi Etelä-Pohjanmaalle.

 

”Laitetaan nuoremmat Hermanni (Paavola) ja Toni (Salo) matkaan. Troopers on hyvä matkustaja. Hetken aikaa ruuna heiluu kopissa, mutta asettuu sitten.”

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 2 Universe Leader (9,1)

Lähtö 2: 8,9,7,6 (1,4)

Lähtö 3: 1 No Limit Star (7,3)

Lähtö 4: 4,8,2,6,9 (7,5)

Lähtö 5: 5,4,8,7 (12,3)

Lähtö 6: 9,10,4 (5,6)

Lähtö 7: 2,11,1,9,12 (5,10)

1 200 riviä x 0,05 euroa = 60 euroa

 

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 2: Vahvaa virettä esittänyt Valtori kohtaa aiempaa merkittävästi tiukemman vastuksen, ja voittokannassa jatkaminen on kiven alla.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 3: No Limit Starilla on oiva sauma johtaa vastuksen puolesta passelia tammataistoa alusta loppuun.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 7: Seinäjoen Kavioliigassa vaille kiritilaa jäänyt Regent Zet kiihtyy kiivaasti. Yllätysvalmis ruuna saanee namureissun johtavan takana.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Thai Profit ylväs tukipylväs - Iikka Nurmosella ideavarmaehdokkaat

Ravivihje: Kimurantilla kierroksella savolaisvarmojen varaan

Ravivihje: Ykkösradat antavat avaimet onneen Kavioliigan syyskauden huipennuksissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video