MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Ravivihje: Huipputammojen kohtaaminen avaa 65-kierroksen

Tapio Perttunen ei lähde lyötynä matkaan.
Tapio Perttunen painottaa, ettei Bosses Ladyn viime starttien tuloksiin kannata tuijottaa liikaa.

Willow Pride on tehnyt upean kauden ja ansainnut tänä vuonna radoilta yli 100 000 euroa. Mikäli Ari Moilasen ohjastama tamma pääsee keulaan, on muiden tehtävä mahdoton.

Sisäradalta lähtee Tapio Perttusen valmentama Bosses Lady, joka saattaa jäädä reilusti alipelatuksi. Tamma on nousuvireinen, vaikka tulosrivin perusteella voisi toisin päätellä. Keulapaikalta Bosses Lady olisi aivan mahdollinen voittaja.

”Bosses Lady oli kesällä pari kuukautta laitumella. Se treenaa kotona hyvin, eikä viime kilpailujen tuloksiin kannata tuijotella. Vermossa ajettiin ensimmäinen kierros 09-vauhtia, eikä veto tietenkään kestänyt loppuun saakka. Taktiikka ratkeaa vasta auton takana”, kertoi valmentaja-ohjastaja Perttunen.

Salpaus Inside-Out on lahjakas 3-vuotias ja saa toimia systeemin kivijalkana. Kasvattajakruunu-finaalissa sijoitus jäi heikoksi, mutta valmentaja näki otteissa paljon hyvää.

”Seinäjoella tamma oli tosi hyvä ja paransi edellisistä kilpailuistaan. Se tuli hyvällä sykkeellä maaliin ja teki kovan tuloksen. Viimeksi se painoi johtavan rinnalla hieman sisälle, mutta tuli sitkeästi perille kun avasin korvat. Tamma avaa kovaa jos sillä satsaa starttiin. Keskiviikkona vastus näyttää sopivalta ja pärjäämään lähdetään”, uskoi Perttunen.

Kolmannen kohteen perushevosia ovat Seinäjoella vakuuttanut Kukkarosuon Veera ja pitkän takamatkan Maatian Tähti. Perusmatkan kaksikko Mylverin Repekka ja Posokka ovat kunnossa ja saattavat tahdittaa juoksua maaliin saakka.

Neljännessä kohteessa iskevät yhteen 5-vuotiaat Hujake ja Issakan Valo. Hujake on lähtenyt auton takaa varmasti liikkeelle, eikä koko matkan johto saa tulla yllätyksenä. Tuuskanen parantaa pikku murheiden jälkeen otteitaan. Lujaa lähtevä Vappujätkä ja epävarma Varoitus mahtuvat mukaan systeemiin.

Nashville Nancy arvottiin mailin kilpailussa takariviin ja se avaa mahdollisuudet tasaiselle haastajajoukolle. Glamour Arioso tekee tasaisen hyvää työtä kaiken aikaa. Gold Arrow Web antautui viimeksi kovavauhtisessa kilpailussa jo 350m ennen maalia, mutta nyt on matkana maili ja startti kropassa sitä ei saa unohtaa. Dauntless Girl on vauhdikas tamma, joka kannattaa hyvältä paikaltaan huomioida ajoissa.

Päätöskohteessa neljä hevosta erottuu, mutta systeemiin niistä mahtuu vain kaksi. Truedream A.F. on ollut vakuuttavassa kunnossa koko kauden. Mika Taittosen suojatti pääsee huippupaikalta liikkeelle ja istahtanee keulapaikalle. Pica-Pica Oak teki kaksi vaisua esitystä keulasta, mutta palasi voittojen tielle Kouvolassa. Selkäjuoksulla tamma irroittaa terävän kirin, joka saattaa kantaa voittoon saakka. Artico Zack ja Comway Cotter kannattaa mahduttaa mukaan, mikäli systeemin rakentaa toisin.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 3,1 (2,6)

Lähtö 2: 5 Salpaus Inside-Out (9,6)

Lähtö 3: 2,6,1,11,9 (12,4)

Lähtö 4: 1,6,2,7,5 (8, )

Lähtö 5: 6,3,2,11,5 (10,9)

Lähtö 6: 2,9 (4,1)

500 riviä x 0,10e = 50,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: 65-varma Arkenttiina matkalla maineeseen

Ravivihje: Pottijahtiin ilman varmaa

Ravivihje: Tanpopo marssii kohti huippua

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video