MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Ravivihje: Kuopion divisioonafinaalit Tapio Perttusen tahtiin

Bosses Lady ja Morison jyräävät kärkeen.
Ville Toivonen
Tapio Perttusella on juonet valmiina vastustajien kellistämiseen Kuopion 75-kierroksella.

Kuopio saa kunnian järjestää vuoden viimeiset T75-finaalit. Hyvät palkinnot ja huippukuntoiset hevoset takaavat sen, että urheilullisuus on huipussaan. Vallitsevan tilanteen johdosta raviurheilun ystävät eivät paikalle pääse, mutta onneksi tapahtumia voi seurata TV:n välityksellä.

Tapio Perttusen kovissa liemissä keitetty Bosses Lady kohtaa avauskohteessa varsin sopivan vastuksen. Viimeksi Vermossa tamma lähti lujaa ja juoksi suuren suosikin Willow Priden takana. Kiritiloja ei koskaan tullut ja Bosses Lady oli hyvä toinen. Kuopiossa ei ole yksinkertaista kiertää 40 metrin takamatkalta voittoon saakka, mutta luokkaero vastustajiin on tällä kertaa niin suuri, että uskon tamman kirikierroksella ohittavan kaikki kilpasiskonsa.

Siru Juutisen valmentama voimanpesä Morison jää myös systeemiin yksinäiseksi merkiksi. Väkivahva ruuna on ollut viime kilpailuissaan varman oloinen, eikä laukkoja ole tullut. Morison jaksaa tehdä töitä ulkoradoilla, joten alun varman päälle ottaminen ei maksa liikaa. Perttunen voi tehdä ratkaisun hyvissä ajoin ja reissuttaa ruunan kärjen rinnalle, josta se on jälleen lähellä voittoa.

Finaalikierroksia jää moni kaipaamaan. Päätöskohde on hieno esimerkki siitä, millaista raviurheilua voimme tarjota, kun finaali kerää parhaat paikalle. Joseph Boko ja Kouvolassa hurmannut Knocking Match mahtuvat mukaan systeemiin. Haastajalauma on kivikova: Slippery Runway, Bansky, Vikens Energy, Asterisque ja Enge Barack.

Viikon Varma

Toto75-6 Morison. Vahvan nousun rodun huipulle tehnyt ruuna kohtaa nyt sopivan vastuksen. Paikka on hyvä ja siitä on mahdollisuus päästä kontrolloimaan juoksua kärjen kupeelle.

Viikon Väistö

Toto75-3 Gognap. Viimeksi jenkkikärryjen ryydittämänä urhea esitys keulasta. Nyt keulaan voi olla hankalaa päästä, eikä parijonosta ole kovaa lähtöä helppo voittaa.

Viikon Idea

Toto75-2 Lennon Rapina. Paljon laukkoihin sotkenut ruuna on varmistunut ja tulosta on alkanut tulla. Vaikka paalulla on hurjia nousukkaita, voi Lennon Rapina ehjällä juoksulla nousta voittomatsiin.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 14 Bosses Lady (15,2)

Lähtö 2: 7,4,3,11,14,1 (9,6)

Lähtö 3: 3,2,1,5,7,10 (4,6)

Lähtö 4: 1,13,14,7 (4,3)

Lähtö 5: 4,9,3,2 (11,1)

Lähtö 6: 4 Morison (6,7)

Lähtö 7: 2,7 (4,10)

1152 riviä x 0,05e= 57,60 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kylmäverivarmalla Toto75-potin metsästykseen - Päivän pankki varmistetaan

Ravivihje: "Hevonen on ollut niin vakuuttava, että luotan siihen paljon myös Teivossa”

Ravivihje: Ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video