MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Ravivihje: Ruotsin Toto75-kiertue käynnistyy Mantorpista

Uudenvuodenaattona Axevallan multijackpottiin huipentuva Winter Burst -karuselli käynnistyy keskiviikkona Mantorpista. Toto75-pelin jättöaika päättyy kello 20.30.
Kuva: Ville Toivonen
Erik Adielsson ohjastaa vihjesysteemin varmaa Eros Zolaa ja hakumerkkiä Amazing Momentia.

Kierros vaikuttaa etukäteen haastavalta ja suurista suosikeista huolimatta varmat ovat kortilla tai niihin sisältyy epävarmuustekijöitä. Vihjesysteemi rakennetaan kahden varman varaan.

Päivän varmat

Eros Zola (T75-7) hävisi rata-arvonnan saatuaan kasiradan, mikä totta kai vaikeuttaa tehtävää merkittävästi. Niin hyvässä kunnossa hevonen kuitenkin kilpailee, että se toimii kierroksen läpivarmana haasteista huolimatta. Puolireippaasti matkaan avaava ruuna saattanee päästä jossain tapauksissa yllättävänkin hyviin asetelmiin, mahdollisesti jopa keulaan saakka, mikäli tauolta palaavalla Bravo Santanalla ei ajettaisi keulasta. Parhaana päivänään Eros Zola on toki niin hyvä hevonen, että se voi voittaa vaikka johtavan rinnaltakin. 

Bacchus L.I. (T75-5) olisi keulasta kova luu lyötäväksi ja ohjastaja Carl Johan Jepson koittanee varmasti tehdä voitansa keulapaikan puolustamiseksi. Vakavan uhkan se saa alussa ainakin Global Venturelta, mutta on selkeä suosikkitapaus, että suosikki pystyy torjumaan ulkoa kovaa avaavat uhkat. Big Shotin jäätyä pois tehtävä helpottui huomattavasti, eikä kenkäpakollakaan tarvitse pahemmin spekuloida Bacchus L.I.:n oltua hyvä V75-lähdössä kengät jalassa. 

Päivän hakumerkki

Amazing Moment (T75-4) oli kanuunahyvä viimeksi Solvallassa avattuaan ensin voltista 12-vauhteja, rauhoitettuaan tempoa sen jälkeen, ja karattuaan lopussa aivan omille teilleen. Voltin kakkosrata aiheuttaa jonkinlaisen laukkariskin, mutta sekin huomioiden, on kolmevuotias kahdeksalla prosentilla kovassa tarjouksessa. Toissa kerralla hevosella ei ollut paras päivänsä, mutta sitä edeltävässä startissa hevonen oli hyvävoimaisen näköinen rintaman takana. Tällä kertaa Erik Adielsson hyppää vahvistuksena kuskin paikalle. 

Vihjesysteemi

5,1,7,2 (9,8)
5,1,2,3 (4,7)
13,12,14,10 (11,3)
1,2,3,4,11,10 (6,7)
1 Bacchus L.I. (5,3)
5,6,4,1,3,11 (7,9)
8 Eros Zola (3,6)

2304 riviä - 115,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kylmäverivarmalla Toto75-potin metsästykseen - Päivän pankki varmistetaan

Ravivihje: "Hevonen on ollut niin vakuuttava, että luotan siihen paljon myös Teivossa”

Ravivihje: Ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video