MT Hevoset: Voit lukea MT Hevoset -sisältöjä maksutta 8.2.2021 saakka.
Vihjeet

Ravivihje: Don Williams ja An-Dorra ihastelun kohteena Vermossa

Vuoden viimeisellä T65-kierroksella päästäneen näkemään yksi varmimmista suosikeista Vermon 65-historiassa.
Terhi Piispa-Helisten
Paljonko muiden eteen Don Williams pääsee loppusuoralla vilkuttamaan hännällään? Se selviää keskiviikkona vuoden viimeisellä Toto65-kierroksella.

Ranskalainen voimanpesä Don Williams on ihastuttanut olemuksellaan suomalaisia ravijännäreitä koko kauden ajan. Markku Niemisen valmennettava tulee olemaan yksi kaikkien aikojen suurimmista suosikeista Vermon 65-historiassa. Harvinaisen pitkä 4 100m matka ja pieni lähtö satavat täysin suursuosikin laariin.

Nemea Harmony vakuutti viimeksi ja starttaa toiseen kohteeseen suosikkina. Aging Well ei viimeisessä kilpailussaan toiminut kunnolla voltissa, mutta sen selvittäessään se voi kiertää kaikki vastustajansa.

Maininnan arvoinen on laukkoihin viime kisansa tuhrinut Quite A Rock. Jenni Koskela kehui Kouvolan monte-debyytissä hevosen olemusta, vaikka menestystä ei tullutkaan.

Helkan Toivon tauolta paluu sujui mallikaasti. Alkumatkan sisäradalla juossut 5-vuotias pääsi viimeisellä takasuoralla nousemaan toiselle radalle ja lopetti Tahtovan voittamassa lähdössä lujaa kolmanneksi. Startti kropassa sen voi olettaa parantavan otteitaan ja sopivassa lähdössä sen tulee olla lähellä voittoa. Kyvykäs mutta epävarma Pelipiste voi olla kova kanto kaskessa, mikäli se malttaa ravata koko matkan.

Harri Kotilainen ohjastaa lähdössä Eurovaltikkaa.

”Eurovaltikka kilpailee hyvässä vireessä, mutta voittaminen ei ole sen leipäheittolaji. Se seurailee helposti kovissakin vauhdeissa, mutta ohittaminen ei tahdo sujua. Hyvällä juoksulla se voi olla rahan syrjässä kiinni”, kertoi valmentaja Kotilainen.

Timo Vainikaisen valmentama Fair Boost on vaisun syksyn jälkeen parantanut otteitaan koko ajan. Harri Kotilaisen ajokilla ei henki tahtonut kulkea kunnolla, joten menestys jäi vaatimattomaksi. Pieni operaatio muutti kurssin suuntaa.

”Fair Boost kävi kurkun laserleikkauksessa. Nyt ainakin tuntuu, että hevoseen on tullut uutta ryhtiä. Kuopion kilpailuissa keulaan piti ajaa puoli väkisin ja hevonen jäi painamaan kovien avausten jälkeen. Siitä huolimatta se sinnitteli molemmissa kisoissa asiallisesti perille. Tampereella saatiin nätti juoksu sisäradalla, eikä Astrumille ollut häpeä hävitä. Auton takaa hevonen ei välttämättä ole aivan yhtä nopea kuin voltista, mutta lähtö näyttää sopivalta, eikä menestys yllättäisi”, jatkoi Kotilainen.

An-Dorra on osoittanut koko uransa ajan poikkeuksellista lahjakkuutta. Seinäjoella se teki mykistävän esityksen, kun se Kasvattajakruunu-finaalissa ravasi johtavan rinnalta ylivoimaiseen voittoon huippuajalla. Volttilähtö tuo kisaan pienen epävarmuustekijän, mutta laukatonta juoksua Reino Palomäen tähti tuskin häviää.

Joseph Boko voitti Kuopiossa 75-finaalin hienolla tyylillä. Takarivistä huolimatta sitä voi pitää yhtenä kierroksen varmimmista voittajista. Borgmester ja Santo Grial otetaan mukaan systeemiin potin nostajiksi.

Toto65-vihje

Lähtö 1 6 Don Williams (5,3)

Lähtö 2 5,9,14,11,13,3 (12,7)

Lähtö 3 6,2 (7,4)

Lähtö 4 4,7,10,8,12 (3,11)

Lähtö 5 7 An-Dorra (3,6)

Lähtö 6 11,6,2 (1,4)

180 riviä x 0,10e = 18e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tammakriterium ja Suurmestaruus Teivon helmet lauantaina

Double Revengen voittokulku jatkuu

Cassie Laureltonin tyttäret valloittavat Vermon

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video