Vihjeet

Ravivihje: "Hevonen on ollut niin vakuuttava, että luotan siihen paljon myös Teivossa”

Toto75-kierrokselle kahden varman taktiikalla.
Elina Paavola
Huppupäinen hirmu Credit To Love kurkottaa päätöskohteessa kohti viidettä peräkkäistä voittoaan. Aikeen pyrkii estämään väkevää virettä esittänyt ja edellä mainittua sisempää starttaava Piteraq.

Callela Lincoln ja Credit To Love tarjosivat Jokimaalla hienoa sporttia raviurheilun ystäville. Anne Kankaan valmentama Credit To Love prässäsi koko viimeisen kierroksen johtanutta ja runttasi vakuuttavasti voittoon. Viimeinen kierros sujui hieman alle 13-vauhtia. Ohjastaja Jukka Torvinen oli vakuuttunut ruunan vireestä.

”Hevonen on suorittanut nyt tasaisen hyvin ja parantaa kaiken aikaa. Se on sen oloinen hevonen, että kovat startit vievät sitä eteenpäin. Kova välispurtti kierros jäljellä olisi tavalliselle hevoselle voinut olla kohtalokas, mutta tämä vastaili lopussa oikein helppoon voittoon”, kertoi ohjastaja Torvinen.

Lähtöpaikka on Tampereella mainio ja se tarjoaa ohjastajalle monia vaihtoehtoja juoksun kulun suhteen.

”Ihan kohtuudella se lähtee liikkeelle. Ei se mikään raketti siinä alussa ole, mutta paikka antaa mahdollisuuden varioida tilanteen mukaan. Ruuna pystyy tekemään omaakin juoksua, kuten Jokimaalla nähtiin. Hevonen on ollut niin vakuuttava, että luotan siihen paljon myös Teivossa”, jatkoi Torvinen.

Callela Lincoln oli monen varma Jokimaalla. Suvukkaan oriin esitystä ei lopun taipumisesta huolimatta voi moittia. Kunto on kohdallaan ja Teivossa vastus on varsin sopiva. Takarivi voi aiheuttaa pieniä mutkia matkaan, mutta nykyvireessään Callela Lincoln kirii viimeistään maalisuoralla voitto-matsiin.

Päätöskohteen suuri suosikki lienee vanttera voimanpesä Morison. Alussa haasteen heittää Koveri ja lopussa mielenkiintoiset vastustajat Kartier ja Sheikki.

Viikon Varma

Toto75-4: 9 Callela Lincoln taipui Jokimaalla kovan prässin alla lopussa. Kohtaa nyt niin sopivan vastuksen, että paluu voittojen tielle on todennäköinen.

Viikon Väistö

Toto75-2: 5 Kukkarosuon Veera. Hyvän statistiikan omaava tamma ei ole ollut parhaimmillaan. Pitää parantaa selvästi voittaakseen Teivossa.

Viikon Idea

Toto75-3: 6 Ciiran Tähti. Tamma kilpailee ahkerasti ja hurjassa kunnossa. Vuoden alussa Vermossa se laukkasi maalisuoralla voimissaan. Ehjällä juoksulla lähellä voittoa.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 2,11,5,9 (1,3)

Lähtö 2: 7,6,4,2 (3,5)

Lähtö 3: 3,2,6 (1,4)

Lähtö 4: 9 Callela Lincoln (4,1)

Lähtö 5: 2 Credit To Love (9,1)

Lähtö 6: 5,1,9,7 (8,3)

Lähtö 7: 9,2,8,10 (3,5)

768 riviä x 0,05e = 38,40e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahdella kakkossuosikilla ison rahan jahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: "Jaska on treenannut hyvin ja luottavaisena lähden Joensuuhun"

Ravivihje: Alle 20 prosenttia pelatuilla varmoilla Ruotsin Toto75-jahtiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video