Vihjeet

Ravivihje: Pottijahtiin ilman varmaa

Samuli Innanen luottaa Jack Vaderiin ja Ryskyyn.
Terhi Piispa-Helisten
Jack Vader tavoittelee 65-voittoa rivin avauskohteessa. Ohjastaja Samuli Innanen luottaa ruunan kykyihin.

Vermon 65-kierroksella on useita varmaehdokkaita, mutta jokaiselle niistä löytyy kovakuntoinen ja -luokkainen haastaja. Selene Lune, Dzingel, Maisteri Jutila ja Wild Action ovat kaikki mahdollisia voittajia ja moni pelaaja käyttää niitä riviensä ankkureina.

Avauskohteen kiehtovin merkki on Pascha Tilly. Jari Kinnusen suojatti teki asiallisen juoksun Teivossa sille epäsopivalla mailin matkalla. Ruuna tuli kiihtyvässä vauhdissa hyvin maaliin saakka, eikä startti alla ole ulkona voittokamppailusta.

Jack Vader voitti kovan lähdön Jokimaalla keulasta. Ohjastajan mukaan selkäjuoksu käy mainiosti, mutta juoksun pitää onnistua.

”Matka käy 'Jaskalle' hyvin ja selkäjuoksulla ruuna on tehnyt ehkä parhaat esityksensä. Takarivi on siinä mielessä ikävä, että pikkuisen ollaan muiden armoilla, nimenomaan siinä kuinka kauas siinä alussa jäädään. Ei tuota lähtöä voiteta parijonon hänniltä, mutta mikäli saadaan alussa paikka läheltä kärkeä, kaikki on mahdollista”, kertoi ohjastaja Samuli Innanen.

Jack Vader on ollut kunnossa pitkään, vaikka taulu on päässyt osittain heikkoon kuntoon.

”Jokimaan heikko sijoitus johtui siitä, että ajauduimme väkisin johtavan rinnalle. Yritin ajaa siinä mahdollisimman tasaisesti, mutta jo 600 metriä ennen maalia hevonen lopetti yrittämisen. Sen henkinen kantti ei kestä paikkaa johtavan rinnalla. Seuraavassa kisassa se jäi hyvävoimaisena pussiin, joten kunto on ollut hyvä jo pitkään. Luotan hevoseen ja uskon sen kamppailevan voitosta”, jatkoi Innanen.

Dzingel on kolmannen kohteen suuri suosikki. Neljättä peräkkäistä voittoa hakeva Vieskerin poika on vahvoilla, mikäli se pääsee alussa keulaan. Radalta kaksi on kuitenkin pieni laukkariski ja yksi vastustaja kiinnostaa erityisesti. Lilin Jalo on voitokas ja kehityskykyinen aloittelija. Seinäjoella se piti 27-vauhtisessa lopetuksessa varmaan voittoon. Tyyli miellytti ja sen otteita kannattaa seurata suurella mielenkiinnolla.

Maisteri Jutila hakee viidennessä kohteessa kolmatta peräkkäistä voittoaan. Jokimaalla se jyräsi eleettömästi kärkeen maalisuoran alussa juostaan johtavan ulkopuolella. Teivossa lauantaina voittanut Viisori, Paakkarin Into ja Inton Rilla lähtevät sen ulkopuolelta ja saattavat aiheuttaa mutkia juoksun kulkuun. Rysky osaa myös voittamisen jalon taidon.

”Takarivistä voi alun ottaa varman päälle. Rysky on helppo hevonen ajaa, se tekee juuri niin kuin ohjastaja haluaa. Oriilla voi tehdä aikaisin ratkaisuja ja se jaksaa kyllä kiertääkin. Vermossa joulukuun alussa Metsärinteen Rambo jäi lopussa ohittamatta, mutta alussa tuli paljon ylimääräisiä metrejä ulkoradoilla. Rima nousee jatkuvasti ja Ryskyllä on vielä paljon opittavaa. Hevonen on hyvä ja normaalin suorituksen tehdessään se pystyy nousemaan kärkikahinoihin”, kertoi ohjastaja Samuli Innanen.

Päätöskohteen mielenkiintoisin nimi on eittämättä Wild Action. Viimeksi se voitti vakuuttavasti keulapaikalta, mutta ensi yrittämällä se olisi ottanut voltista hervottoman lähtölaukan. Epävarmuus riivaa ja varmistuksia kannattaa ottaa mukaan.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 3,10,6 (5,2)

Lähtö 2: 4,7,9,6 (1,3)

Lähtö 3: 2,5 (1,6)

Lähtö 4: 9,5,11 (7,10)

Lähtö 5: 10,1 (2,5)

Lähtö 6: 2,7,9,6 (14,8)

576 riviä x 0,10e = 57,60 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Antti Teivainen taikoo EL Houdinin jälleen ykköseksi

Ravivihje: Maisteri Jutila ja Ari Moilanen vastuunkantajina

Ravivihje: "Tamma on tuntunut kotona nyt niin hyvältä, että menestystä täytyy odottaa"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video