Vihjeet

Ravivihje: Pelipankki helpottaa haastavalla Toto86-kierroksella

Keskiviikon Toto86-peli ratkeaa Solvallassa ja Åbyssä. Peliaika päättyy normaaliin tapaan kello 21.30.
Kuva: Anu Leppänen
Johan Untersteinerin tallin Demon Ima toimii vihjesysteemin toisena varmana.

Kahdeksan kohdelähdön Toto86-peli tarjoaa haasteita toki joka viikko, mutta varsinkin tällä viikolla kierros tuntuu vielä normaaliakin haasteellisemmalta ja rivin oikein veikkaavat saattavat päästä käsiksi isoihin setelinippuihin.

Päivän varmat

Demon Ima (T86-1) on tehnyt urallaan kaiken oikein ja tämän kertainen tehtävä on ruunalle pelkkä suupala takarivistäkin huolimatta. Monipuolisella hevosella voi tehdä ratkaisut vaikka matkalla eikä vahvan puurtajan voittoputki katkea johtavan rinnaltakaan. Viimeksi Kalmarin 75-lähdössä hevonen hallitsi tapahtumia keulapaikalta aivan miten tahtoi ravaten hienon 13,9-tuloksen täydellä matkalla. Hevonen sai matkalla painettakin useaan otteeseen, mutta kesti sen kunnialla. Sitä edellinen voitto tuli johtavan rinnalta. Ainoastaan 300 000 kruunua urallaan tienannut viisivuotias tulee terveenä ollessaan nousemaan sarjoissa kohinalla ylöspäin, eikä tämän kertainen vastus huimaa päätä. 

Millmightyllä (T86-5) on selkeä tehtävä kaasuttaa keulapaikan puolustamisen jälkeen tasaisen reipasta karkuun takaa tulevaa Ivory di Quattroa. Vaikka suosikiksi luotettu Ivory di Quattro on todella kunnioitettava vastustaja, on sillä alla kuitenkin pitkä kilpailutauko. Sen lisäksi Robert Berghin tallivire on arvoitus ja hevoselle lisätään kenkäpakon myötä myös kengätkin jalkaan. Nämä seikat huomioiden, on 40 metriä edeltä lähtevällä Millmightyllä hyvät mahdollisuudet johtaa lähtöä alusta loppuun. Kaksi starttia tauon jälkeen kroppaan saanut ori on tehnyt nousujohteista työtä ja ainoastaan 23 prosenttia pelattuna, on hevonen hyvä haku ideavarmaksi.

Päivän potinräjäyttäjä

d’Amorea (T86-7) on pelattu ainoastaan yhden prosentin verran ja se onkin koko kierroksen paras potinräjäyttäjä. Sekavalla taululla starttaava tamma teki toissa kerralla hienon esityksen prässättyään itsensä keulaan kovassa 11,5-avauksessa. Sen jälkeen hevonen tsemppasi hienosti loppusuoralle saakka taistellen itsensä kolmanneksi. Viimeksi hevonen laukkasi Mantorpissa 500 metrin juoksun jälkeen, vaikka tuloksista laukkamerkintä puuttuukin. Sen jälkeen tamma tuli taustalla juosten maaliin. Lähtö ei ole tällä kertaa kovin mahdollinen 86-lähtö ja hyvältä paikalta tamma voi saada hyvät asemat, varsinkaan kun eturivissä ei ole yhtään starttikatapulttia. 

Vihjesysteemi

10 Demon Ima (6,5)
6,3,2 (5,4)
4,2,6,5,3,8 (7,1)
2,6,9,5 (3,11)
1 Millmighty (7,8)
9,2,8,10 (7,6)
9,6,3 (5,10)
9,6,2,4,5,11 (3,1)

5184 riviä - 155,52 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Norjan suuret suosikit eivät kelpaa varmaksi Toto86-pelissä

Ravivihje: Suurimmat suosikit varmistetaan Ruotsin Toto86:ssa

Ravivihje: Illan Toto86-kierroksella riittää pelillistä ideaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video