Vihjeet

Ravivihje: Thai Profit ylväs tukipylväs - Iikka Nurmosella ideavarmaehdokkaat

Ravigaalassa Vuoden komeettana palkittu Kimmo Ahola on Turun Toto75-kierroksen avainhahmo. Menestystreenari tuo starttiin vihjerivin ankkurin Thai Profitin sekä myös toisen suosikin, tammataiston Listas Tequilan.
Anu Leppänen
Look Complete on kompastellut parissa tuoreimmassa startissaan, ja tämä näkyy turhan rankasti ruunan pelikannatuksessa. Iikka Nurmosen suojatilla on Turun Toto75-päätöksessä oiva sauma palata voittopolulle.

Thai Profit on avannut kauden kahdella keulavoitolla. Hippoksen lähtöratamylly oli ruunalle jälleen suotuisa, ja odotettavissa on koko matkan kontrollia. Thai Profit ei viime lauantaina vaikuttanut olevan letkeimmillään, mutta raveissa ei jaeta tyylipisteitä, vaan tulos ratkaisee.

 

Ideavarmaa hakevat pysähtyvät miettimään avauskohteen Pyörylän Paronin kohdalla. Räväkkä avaaja saattaa ladata paalun ainoan osallistujan Drakenin ohi keulaan, kun taas vakavimmilla vastustajilla Morisonilla, Välähdyksellä ja Sheikillä alku sujuu askelia hakien. Pyörylän Paroni jäi viimeksi vaille kiritilaa, mutta ennen lähtöä ruuna kävi ylikierroksilla, mikä laittaa pelimielessä jäitä hattuun.

 

Pyörylän Paronia ohjastavalla Iikka Nurmosella on käsissään myös toinen valttikortti ja mahdollinen yritysvarma, päätöskohteen Look Complete. Pienikokoisella punertavalla ruunalla on hyvät senssit päästä dominoimaan tapahtumia johtopaikalle. Myös Look Completen osalta mietityttää se, että ruuna oli tuoreimmassa startissaan ylivirittäynyt, mikä kostautui lähtölaukan muodossa. Toki on otettava huomioon, että Look Complete keräsi tappuraa itseensä lähdön viivästymisen vuoksi.

 

Pyörylän Paronin tapaan Look Completen peliosuus on selvästi alakantissa.

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 6,8,9,1,10 (7,5)

Lähtö 2: 2,1,9,10,11, (4,5)

Lähtö 3: 4,13 (11,6)

Lähtö 4: 1,5,3 (8,2)

Lähtö 5: 2,6 (5,10)

Lähtö 6: 1 Thai Profit (5,4)

Lähtö 7: 7,10,3,4,5,9 (11,1)

1 800 riviä x 0,05 euroa = 90 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

 

Viikon väistö:

Toto75, lähtö 3: Elämänsä kuntoon äitynyt Ilo Hangover kohtaa ylisarjassa kovia, ja tamman voittokulku on vaarassa katketa.

 

Viikon varma:

Toto75, lähtö 6: Suoritusvarmalla Thai Profitilla on jälleen loistopaikka vetää Kavioliigan osakisaa lähdöstä maaliin.

 

Viikon yllättäjä:

Toto75, lähtö 2: Want To Wheelsin pelikannatus on jäämässä liiaksi suosikkien varjoon. Tamma kuntoutuu, ja alla on positiivinen suoritus. Antti Teivaisen ohjastettava laukkasi Teivossa lähtösuoralla, eteni ravirytmin löydettyään sisärataa pitkin porukkaan mukaan ja sai liian myöhään kiritilaa. Want To Wheelsin olemus oli energinen.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kimurantti kierros tarjoaa pelillistä haastetta ja urheilullista loistoa

Ravivihje: Kuningas Evartti palaa paimentamaan alaisiaan - ideavarmoilla isketään

Ravivihje: Kimurantilla kierroksella savolaisvarmojen varaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video