Vihjeet

Ravivihje: Varmavalinnat keulataktiikalla illan Toto86-kierroksella

Keskiviikon Toto86-peli ratkaistaan Solvallassa ja Jägersrossa. Peliaika päättyy kello 21.30.
Ville Toivonen
Petri Salmela valmentaa Carisma Sisua, joka toimii vihjesysteemin ideavarmana neljännessä Toto86-kohteessa.

Kierroksella on kaksi suurta suosikkia, joiden peliosuus pyörii 60 prosentin lukemissa. Molemmat suuret suosikit omaavat luonnollisesti hyvät voittosaumat, mutta parempien varmojen ja suurempien pottien toivossa, molemmat suuret suosikit varmistetaan. Vihjesysteemi rakennetaan kahden varman varaan.

Kierroksella on monta selkeää ennakkosuosikkia, joiden selkeä suosikkiasema ihmetyttää. Ingesson (T86-6), Racing Ribb (T86-7) ja Mister Donald (T86-8) keräävät aivan liikaa peliä vihjesysteemiä kirjoittaessa ja ne jätetään kokonaan pois vihjesysteemistä, vaikkakin niiden peliosuus tulee jonkin verran laskemaan iltaa kohti. 

Päivän varma

Slide So Easy (T86-1) jäi viimeksi Jägersron kultadivisioonassa keulapaikalta lopulta yhdeksänneksi, muttei esitystä sovi moittia. Keulapaikan väkisin puolustanut ruuna joutui kohtaamaan matkan aikana kolme väliprässiä, joka maksoi liikaa 2640 metrin matkalla. Kunnossa ei ole kuitenkaan vikaa. Toissa kerralla Ålborgissa hevonen vakuutti yli kierroksen mittaisella kirillä ravaten päätöslenkin 11,5-vauhtia. Nopea avaaja tähtää keulapaikalle, mistä 12-vuotias teräsruuna olisi liian paha lyötävä, vaikka lähdössä palaileekin tauolta kovakykyinen Ferrari Sisu. 

Päivän ideavarma

Carisma Sisu (T86-4) oli sanalla sanoen kehno toissa kerralla Mantorpissa, missä kaikki ei voinut tietenkään olla kunnossa. Sen jälkeen tamma jäikin yli kuukauden mittaiselle tauolle, kunnes teki paluun kaviourille Solvallassa viime keskiviikkona. Sisärataa pitkin juossut tamma ei vielä nätin reissun päätteeksi tehnyt uransa parasta esitystä, mutta startti kropassa hevoselta on lupa odottaa parempaa suoritusta. Nopealla avaajalla on huippusaumat päästä etenemään keulapaikalle, mikä on toki mailin matkalle kovaa valuuttaa. Vaikka vastassa on hyviä 75-tason hevosia Cactuksen ja kumppaneiden johdolla, on Carisma Sisukin kova kuu keulasta hyvänä päivänään. Maltillisella peliosuudella tamma toimii vihjesysteemin ideavarmana.

Päivän potintekijä

Lord Horse (T86-8) arvottiin ikävälle lähtöradalle, muttei se välttämättä kuitenkaan ole niin tuhoon tuomittu miltä alkuun näyttää. Eturivissä on sisäpuolella nopeita avaajia, muttei kuitenkaan pelimielessä lähdön avainhevosia, joten Lord Horsella voi olla ihan potentiaalinen keulasaumakin, mikäli ohjastaja Petter Karlsson on alussa aktiivinen. Toissa kerralla Örebrossa hevonen teki loistavan yli kierroksen mittaisen kirin häviten ainoastaan Mooneylle. Viimeksi Solvallan V86-lähdössä ruuna tsemppasi hienosti toiseksi keulapaikalta. Vain neljä prosenttia pelattu ruuna kiehtoo yllätysmerkkinä 86-kupongilla. 

Vihjesysteemi

1 Slide So Easy (3,2)
4,6,10,11 (1,2)
2,1,3,5 (6,9)
4 Carisma Sisu (7,1)
10,7,9,11,2,8 (1,4)
4,2,1 (3,11)
3,2,9,7 (4,5)
3,7,1,12 (8,10)

4608 riviä - 138,24 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Norjan suuret suosikit eivät kelpaa varmaksi Toto86-pelissä

Ravivihje: Suurimmat suosikit varmistetaan Ruotsin Toto86:ssa

Ravivihje: Illan Toto86-kierroksella riittää pelillistä ideaa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video