Vihjeet

Ravivihje: "Uskoisin ruunan etenevän alussa keulaan ja siitä ajetaan"

Hannu Korpi luottaa hevoseensa Porin Toto75-kierroksella.
Terhi Piispa-Helisten
Hannu Korven Grainfield Aiden on tiukasti kiinni voitossa 75-rivin päätöskohteessa. Rattailla on tällä kertaa Esa Holopainen.

Grainfield Aiden ansaitsi erikoisen lempinimensä "panssarivaunu" hurjilla suorituksillaan Ruotsin tasokkaissa lähdöissä. Hannu Korpi ajoi usein huonoilta paikoilta heti alussa eteenpäin ja voitti monta lähtöä johtavan rinnalta.

Kahtena viime vuonna ruuna on voittanut 18 kertaa ja ansainnut radoilta yli 180 000e. Maanantaina kotimaisemiin Pirkkalan Kuninkaanlaaksoon palannut ruuna on ajokiellossa olevan valmentajansa mukaan huippuiskussa.

"Ruuna oli aika tohkeissaan, kun päästin sen omaan tarhaansa. Puolimetrinen puuterilumi oli mieluisa ympäristö. Se on syönyt ja juonut hyvin, eikä kunnossakaan ole valittamista", kertoi kotimaahan palannut Hannu Korpi.

"Viimeksi Jomppe käski sitä alkumetreillä ja sille jäi vauhti päälle. Ensimmäiset puolitoista kierrosta mentiin 12-vauhtia, joten lopun lievän kangistumisen voi antaa anteeksi. Edellisessään se jäi Elian Webin taakse pussiin, mutta lopetti tosi lujaa irti päästyään. Uskoisin ruunan etenevän alussa keulaan ja siitä ajetaan. Luotan hevoseen melkoisesti.”

Tammalähdössä Korven tallista on tulessa Janis Joplin Boko. Se on muuttunut edukseen Ruotsin turneella.

”Tammalla on ollut huonoa tuuria juoksujen suhteen. Pari kertaa se on ollut umpi pussissa ja jossiteltavaa on jäänyt monta kertaa. Se on sitkistynyt ja voimistunut kovasti. Hevonen on voltissa vähän hurja ja siksi ilmoitin sen pitkälle pakille. Tuolta se lähtenee ravia ja voi onnistuneella juoksulla nousta lähelle kärkeä. Ehkä voitto tulisi pienenä yllätyksenä”, jatkoi Korpi.

Viikon varmin voittaja on toisen kohteen Credit To Love. Anne Kankaan käsistä ruuna on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Slippery Runway jäi viimeksi edelle, mutta esitys johtavan rinnalta oli upea.

Viikon Varma

Toto75-2 10 Credit To Love. Viimeksi väkivahva esitys johtavan rinnalta. Viimeiset 700m 12-vauhtia.

Viikon Väistö

Toto75-1 5 Ypäjä Jallu. Nopea ja hyväkuntoinen ruuna ei aina jaksa taistella ratkaisumetreillä. Pitkä matka heikentää mahdollisuuksia.

Viikon Idea

Toto75-3 15 Liinan Liekki. Kurhelan tallin ylpeys palasi tauolta huippukunnossa. Lähtee lujaa langalta ja rymistelee heti kohti kärkeä.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 3 Eeti (2,8)

Lähtö 2: 10 Credit To Love (4,7)

Lähtö 3: 6,2,10,4,3,15 (9,14)

Lähtö 4: 4,10,2 (3,1)

Lähtö 5: 1,14,7,12,16 (2,3)

Lähtö 6: 6,1,8 (4,7)

Lähtö 7: 4,11 (1,3)

540 riviä x 0,05e = 27,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahdella kakkossuosikilla ison rahan jahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: "Jaska on treenannut hyvin ja luottavaisena lähden Joensuuhun"

Ravivihje: Alle 20 prosenttia pelatuilla varmoilla Ruotsin Toto75-jahtiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video