Vihjeet

Ravivihje: Suuren potin tuntua Åbyn Toto75-kierroksella

Ruotsin Toto75-kierros ratkaistaan tänä lauantaina Åbyn kaviouralla Göteborgissa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Kuva: Antti Savolainen
Rikard N Skoglundilla on sauma räjäyttää totopommi avauskohteen Jersey Musclesilla, jota on pelattu ainoastaan alle prosentin verran.

Kierros on etukäteen todella haastavan tuntuinen. Kohdelähdöt eivät ole normaaleja divisioonalähtöjä vaan 15 hevosen rahasarjoja. Kohdelähdöissä ratkeaa ohjastajien V75 Champions -kilpailun voittaja.

Kierroksen suurimmat suosikit ovat viidennen kohteen Bugatti Miles ja päätöskohteen Broadway Sun, joista kuitenkaan kumpikaan ei kelpaa varmaksi. Vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla.

Päivän varma

Lilo Love (T75-4) on juossut urallaan ainoastaan viidesti, mutta vähäisestä rutiinista huolimatta tammalla on huippusaumat V75-voittoon. Voltista lujaa matkaan kiihdyttävä Lilo Love tähtää keulapaikalle, mistä takamatkankin tammat saavat olla kovia, mikäli meinaavat ottaa 15-tuloksen ja jopa allekin painelevan tamman kiinni. Kalmarin tammikuinen voitto tuli keulapaikalta komean soolon päätteeksi. Toissa kerralla hevonen tuli passiivisen juoksun jälkeen tilat saatuaan vihaisesti perille. Viimeksi tamma vakuutti johtavan rinnalta, vaikkakin toki lähtö oli helppotasoinen. Vaikka Lilo Love kilpaileekin vähäisellä rutiinilla, on se kuitenkin todella ravivarman oloinen menijä. Maltillisesti rastittuna tamma on kierroksen luotettavin varma.

Päivän ideavarma

Darlington (T75-3) on pelivalinta ideavarmaksi tasaisessa tasoitusajossa. Uumajan keulasoolossa vakuuttanut ruuna kesti tuossa startissa 10,3-avauksen kunnialla paeten lopussa vielä horisonttiin. Talviolosuhteissa voittotulos 14,3 on kovaa valuuttaa. Viimeksi Bollnäsissä ruuna jäi johtavan rinnalle, mistä hevonen tsemppasi kovassa V75-lähdössä kunnialla. Volttilähtö ei ole tuottanut ongelmia ruunalle Bollnäsin starteissa joulukuussa eikä myöskään edellisstartissa. Juoksuradan paikka voi tuoda toki haasteita, mutta myös vastaavasti tarjoa mahdollisuutta hyvääkin juoksuun, mikäli askeleet osuvat lankulle. Ainoastaan 10 prosenttia pelattuna kokeillaan Darlingtonia rohkeasti ideavarmana. 

Päivän potinräjäyttäjä

Jersey Muscles (T75-1) voisi hyvin olla rivin arvon pilviin räjäyttävä elementti, mikäli juoksu vain menisi yhtään nappiin voltin suljetulta lähtöpaikalta. Vire on nimittäin rautaa, eikä tamman alle prosentin peliosuutta voi ymmärtää mitenkään. Jo tammikuussa hyvän kirin takajoukoista esittänyt hevonen jatkoi hyviä esityksiään viimeksi Färjestadissa, missä tamma kohtasi muun muassa tämän lähdön pelisuosikit Annie Flamen ja Erin Zetin. Tuossa startissa hevonen teki vahvan kirin lähtien kolmannelle radalle ilman vetoapua kierros ennen maalia. Loppukaarteessa toiselle pudottanut tamma tsemppasi hienosti perille, eikä esimerkiksi ollut yhtään huonompi kuin yli 24-kertaa 75-pelissä enemmän luotettu Erin Zet. Aivan pelaamattomana tammassa on pelillistä ideaa.

Vihjesysteemi

1,6,8,10 (15,2)
1,8,9 (2,12)
12 Darlington (5,6)
2 Lilo Love (8,14)
1,10,6 (7,3)
6,14,2,5,7,3 (15,11)
4,3,13,1,15 (11,2)

1080 riviä - 54 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahdella kakkossuosikilla ison rahan jahtiin Ruotsin Toto75-pelissä

Ravivihje: "Jaska on treenannut hyvin ja luottavaisena lähden Joensuuhun"

Ravivihje: Alle 20 prosenttia pelatuilla varmoilla Ruotsin Toto75-jahtiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video