Vihjeet

Ravivihje: Kimurantti kierros tarjoaa pelillistä haastetta ja urheilullista loistoa

Teivon lauantaissa on luvassa huippuluokan raviurheilua ja kiperää totopähkinää. Ravipäivä huipentuu Kavioliiga Grand Prix -lähtöihin.
Terhi Piispa-Helisten
Vihjesysteemin jatko on tämän valjakon varassa. Kiisken pariskunnan omistama ja valmentama Ridgehead Laurette on juhlinut tänä vuonna jo kahta Toto75-tolppaa. Kärryillä jatkaa virtaviivaisen tamman kanssa hyvin sinuiksi päässyt Tapio Perttunen.

Pistepörssien kolme parasta pääsivät valitsemaan Kavioliiga GP -koitoksiin lähtöpaikat. Kun pörssin johtonimelle Don Williamsille napattiin kakkosrata, jäi ykkönen Thai Profitille. Vaikka menestystreenari Kimmo Aholan suojatti ei talvikeleillä hurjimmilleen venykään, Thai Profit on näistä asemista silti selvä suosikki.

 

Muskelimenijä Don Williamsilla jäi tuoreimmasta kisastaan petrattavaa, ja ori on vasta nelosrankattu. Edelle kipuavat sen tallikaveri Willow Pride ja panssarivaunu Grainfield Aiden. Viimeksi mainittu oli torstaina Lahdessa erinomainen, kun ruuna runnoi johtavan kupeelta muut kumoon. Tukkoisuutta Grainfield Aiden ei Teivossa ainakaan pode. Hannu Korpi lohkaisi Facebookissa ajavansa suojatillaan vielä perjantaina reippaammat viimeistelyt.

 

Vanha kunnon T.Rex on yllätysvalmis. Ruuna päässee tarkkailemaan tilannetta kärjen tuntumassa, ja tempo tullee olemaan T.Rexin pirtaan sopien railakasta. Urallaan peräti 48 kertaa ykköseksi yltänyt T.Rex jäi pois Porista 13. helmikuuta.

 

”Ruunalle nousi pari päivää Oulun-reissun jälkeen 39,8 asteen kuume. Tulehdusarvotkin olivat koholla. Jo viime viikolla arvot olivat normaalit, mutta mitä jälkiä kuumeilu sitten jätti? Sunnuntain vedoissa T.Rex oli ok. Lähtöpaikka on jees. Jos suosikit iskevät matkalla yhteen, niin T.Rex pystyy ilman muuta parempaan puoliskoon”, kertoo ruunan valmentaja Tapio Mäki-Tulokas.

 

Kylmäveristen Kavioliiga GP:n seuratuin hevonen on tauolta tuleva taistelija Lissun Eerikki. Oriin vireen testaavat talven tähdet Morison, Kartier ja Pyörylän Paroni.

 

Vihjeen ensimmäinen tukihirsi on avauskohteen Ridgehead Laurette. Kuntonsa aallonharjalla kisaava tulinen tamma tykittänee johtoon, eikä kilpasiskojen päiväpuhdetta käy tämän jälkeen kadehtiminen. Myös toinen varma Effronte Photo tavoittelee koko matkan kontrollia.

 

Systeemin kannalta kohtalonhetkiä eletään toisessa kohteessa. Se koetetaan klaarata kahdella hevosella, tasaisen varmalla Veeran Pojalla ja pätkänopealla ideamerkillä Diorilla.

 

Teivon kierroksen alustava pelijakauma tarjoilee muutenkin kiehtovia potinnostajia. Peleissä kannattaa huomioida turhan vähäiselle kannatukselle jääneet Almost One Year (Toto75-3), Quartam de Victor (Toto75-3), Borgmester (Toto75-3), Tzubodai (Toto75-3), Comway Cotter (Toto75-3), Com Milton (Toto75-4) ja Stoneisle Ocean (Toto75-4).

 

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 4 Ridgehead Laurette (5,7)

Lähtö 2: 9,3 (13,2)

Lähtö 3: 7,14,15,16,2,1,9,5 (12,6)

Lähtö 4: 1,4,10,6,3 (5,8)

Lähtö 5: 1 Effronte Photo (2,6)

Lähtö 6: 4,9,3,1 (6,2)

Lähtö 7: 1,7,3,2,4 (10,9)

1 600 riviä x 0,05 euroa = 80 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

 

Viikon väistö

Toto75, lähtö 5: Quick Vald on yhdessä Astrumin kanssa alkukauden voitokkain ravuri maassamme, mutta kanuunakuntoinen ruuna voi olla kasiradalta mahdottoman mission edessä.

 

Viikon varma

Toto75, lähtö 1: Ridgehead Laurette on löytänyt suoritus- ja ravivarmuuden. Tapio Perttunen pamauttanee ohjastettavallaan kestävään keulaan.

 

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 3: Eurolleen istuvassa sarjassa starttaava Almost One Year voi jymy-yllättää, mikäli pakin kovilla tulee mutkia matkaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Seppelejahdit käyntiin Seinäjoella - seiskavitoset Hetviinan varaan

Magical Princess Äimäraution kuningatar

Pilvenmäellä Tammavaltikkaa, Specialia ja Maratonia - tukipilarit alussa ja lopussa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video