Vihjeet

Ravivihje: ”Nopeat” varmat Lappeenrantaan

Quick Diablo ja Quick Vald saavat luottamuksen keskiviikon 65-kierroksella, joka ajetaan poikkeuksellisesti Lappeenrannassa. Myös avauskohteen Zawar ja toisen kohteen Ierikka ovat vaikeasti voitettavissa ja harkinnan arvoisia varmaehdokkaita.
Terhi Piispa-Helisten
Toinen "nopeista" eli Quick Diablo on Juha Jokisella varmana. Kuva on Mikkelistä, jossa ruuna sijoittui kauden avauksessa Toto75-kierroksella kolmanneksi.

Zawar voittanee, mikäli Hannu Torvinen saa pidettyä lahjakkaan ruunan askelillaan koko matkan. Epävarmuus riivaa, eikä hevoseen uskalla täysin luottaa. Jetman Luxi palasi Kouvolassa hienossa kunnossa tauolta ja otti hallitun voiton komealla maalisuoran kirillä. Easy Lover oli viimeksi mainio johtavan rinnalta ja ruuna kilpailee elämänsä kunnossa.

Tapio Hoikan valmentama Jolene jää varahevoseksi, vaikka vire on kohdallaan. Kuopiossa tamma oli pitkään pussissa ja lopetti terävästi neljänneksi.

”Jolene on kovassa kunnossa. Pari kovaa hevosta siinä on vastassa, mutta jos ekaan 4-5 merkkiä laittaa, voi tamman nostaa kupongille”, arvioi Hoikka.

Ierikka on parantanut otteitaan huimasti. Vermossa se kulki ulkoratoja pitkin puolitois-ta kierrosta alle 25-vauhtia. Seppo Suurosen valmennettava on laukattomalla juok-sulla voiton syrjässä kiinni. Laukkoja on tullut, joten muutkin voivat saada mahdollisuuden.

Virel on kärsinyt ikävistä lähtöpaikoista, mutta Lappeenrannassa se pääsee heti alussa hyviin asemiin kärjen tuntumaan. Varoitus oli asiallinen tauolta ja parantaa varmasti otteitaan startin myötä.

Larvan Iisu teki helmikuun kilpailuissaan hyvät esitykset. Viimeksi se hävisi juuri suosikki Ierikalle.

Grove`s Apple Poof esitteli viime kaudella parasta osaamistaan vain satunnaisesti. Kykyjä on hoidella Lappeenrannan koitos mennen tullen, mutta suoritusvarmuus ei ole ollut tamman hyve. Reipas revitys on paikallaan.

Quick Diablo palasi maltillisin odotuksin tauolta Mikkelissä. Ruunan talvikausi on su-junut hienosti ja aloitus oli lupauksia herättävä. Tasokkaassa 75-lähdössä Santtu Raitala ajoi maltillisesti kaukana kärjestä, mutta Diablo kiri lopun lujaa kolmanneksi. Paalun Elliot on mielenkiintoinen vastustaja, mutta uskon ikäluokkakilpailuissakin pär-jänneen Quick Diablon ohittavan kaikki vastustajansa.

Sorretun Voima oli kauden 2020 voitokkain hevonen valtakunnassamme. Viisitoista voittoa kertoo kaiken ruunan kilpailumotivaatiosta. Kauden aloitus tärvääntyi pahaan laukkaan, eikä harha-askeliin ole varaa Lappeenrannassakaan.

Helkan Toivo on kyvykäs tulevaisuuden huippuhevonen. Paljon murheista kärsinyt ori sai vihdoin Forssassa onnistumisen ja voi hyvin jatkaa voittojen tiellä. B.Riitu ja Lily ovat potentiaalisia kuningatarkilpailun osallistujia, eikä niiden voitto saa yllättää.

Komean voittorivin nakutellut Quick Vald epäonnistui Teivossa suurena suosikkina, kun polkaisi kiihdytyksessä kengän irti. Pieni kantapolkema saattoi vaikuttaa esitykseen Vermossa, kun ruuna jätettiin kalkkiviivoilla hopealle.

Matias Salon suojatti on edelleen voittovireessä ja pystyy hoitelemaan lähdön vaikka johtavan ulkopuolelta. Selvästi kierroksen todennäköisin voittaja.

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 5 Zawar,6 Jetman Luxi ,3 Easy Lover (10,1)

Lähtö 2: 8 Ierikka,3 Virel,6 Varoitus,10 Larvan Iisu (2,4)

Lähtö 3: 11 Groves`s Apple Poof,8 Charming April,4 Kiara Ale,5 Rebel Race, 7 Hazella,10 Easy Ri,9 Classic Primavera,6 Maysa Mccool, 2 Manumission (3,1)

Lähtö 4: 15 Quick Diablo (3,9)

Lähtö 5: 4 Sorretun Voima,9 Helkan Toivo,7 B.Riitu,8 Lily (12,2)

Lähtö 6: 6 Quick Vald (5,1)

432 riviä x 0,10e = 43,20e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Quickatore parhaimmillaan vasta Derbyssä

Ellin Sisu ja Polara erilaisin odotuksin Kuopioon

Lappeen Toto75:seen voimalla kolmen keulavarman

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video