Vihjeet

Ravivihje: Viruksen selättänyt Jetman Luxi on valmis menestymään kotiradallaan

"Todennäköisesti rakoja tulee kirikierroksella, eikä tämän kohdalla voitto yllättäisi."
Anu Leppänen
Jetman Luxi tavoittelee voittoa kotiradallaan Kouvolassa valmentajansa Ilkka Föhrin ohjastamana. Arkistokuvassa rattailla on Antti Teivainen.

Kouvolan T75-kierros alkaa lämminveristen sähäkällä mailin ryhmäajolla, jossa ratkaisut nähdään jo kiihdytyksessä. Jack Vader oli rata-arvonnassa onnekkain ja huippukuntoinen ruuna täräyttänee alkumetreillä keulapaikalle. Siitä sen ohittaminen on aina ollut työlästä.

Perinteinen suurkilpailu Valkeala-ajo on Kouvolan kevätkauden kohokohta. Lissun Eerikki aloitti kautensa sellaisella suorituksella, että jää vihjesysteemin toiseksi varmaksi. Teivossa ori rullaili helpon oloisesti viimeisen kierroksen 23-vauhtia ja voitti eleettömästi. Voltti ei tuota ongelmia ja Pekka Luukkosen silmäterään löytyy luottoa.

Kotiradan Jetman Luxi on palannut tauolta hienossa kunnossa. Kouvolan voiton jälkeen ruuna otti kakkosen Lappeenrannasta, juostuaan viimeisen kierroksen johtaneen Zawarin rinnalla. Vain kerran ruuna on jäänyt pois kolmen parhaan joukosta.

”Viimeiseen kisaan ennen taukoa hevonen oli kipeänä ja viruksen kourissa oltiin aika pitkään. Kouvolassa Luxi voitti aivan pintakaasulla, mutta Lappeessa tultiin loppua niin kovaa, että ohi ei vain ollut asiaa. Terveenä ollessaan ruuna on tosi sitkeä vastaamaan muille, eikä ihan ensimmäisenä anna periksi. Lauantaina on vastassa muutama kova hevonen, eikä selkäjuoksukaan ole poissuljettu. Todennäköisesti rakoja tulee kirikierroksella, eikä tämän kohdalla voitto yllättäisi”, kertoi ohjastaja-valmentaja Ilkka Föhr.

Viikon Varma

Toto75-1 Jack Vader. Nopea kiihdyttäjä huippupaikalla. Saanee keulat ja vetää perille.

Viikon Väistö

Toto75-6 Rallston. Ei ravannut Kuopiossa letkeästi. Sai johtavan takana helpon juoksun, mutta oli ratkaisumetreillä vaisu.

Viikon Idea

Toto75-4 Jetman Luxi. Ravivarma ja nousukuntoinen ruuna, joka saa automaattisesti hyvän juoksun lähellä kärkeä. Kirii kovaa.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 2 Jack Vader (6,7)

Lähtö 2: 4,7,8 (12,11)

Lähtö 3: 9,10,11,5 (12,1)

Lähtö 4: 10,11,1,2 (16,7)

Lähtö 5: 5,2,3,12,8,7 (9,1)

Lähtö 6: 3,4,7,11,2 (1,5)

Lähtö 7: 6 Lissun Eerikki (10,1)

1440 riviä x 0,05e = 72,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto75
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ellin Sisu ja Polara erilaisin odotuksin Kuopioon

ravit Rydens Cindy suursuosikkina

rahapelit

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video