Vihjeet

Ravivihje: Pelipankki kaipaa varmistuksia - Toto86-pelissä on yli 750 000 euron jackpot

Keskiviikon Toto86-kierros ravataan Åbyssä ja pelin kotiradalla Solvallassa. Toto86-pelin jättöaika päättyy tuttuun tapaan kello 21.30.
Kuva: Ville Toivonen
Robert Bergh ohjastaa ja valmentaa vihjesysteemin toista varmaa Harper Seabrookia.

Kierros vaikuttaa etukäteen katsottuna normaalia selväpiirteisemmältä ja jonkinlainen riski on olemassa sille, ettei kahdeksan oikein tietäessään ole oikeutettu miljoonavoittoihin. Peliehdot ovat silti kohdillaan, sillä jackpot-rahaa on tarjolla yli 750 000 euroa.

Vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla. Kierroksen suurin suosikki Chipper Kronos ei kuitenkaan kelpaa ylipelattuna varmaksi. 

Päivän varmat

Reven Dejavu (T86-4) voitti rata-arvonnan ja se pääsee tuulennopeana avaajana etenemään kärkipaikalle, mistä ruuna olisi liian paha kukistettava muille. Toissa kerralla Gävlessä hevonen hallitsi tapahtumia keulapaikalta aivan miten tahtoi. Viimeksi ruuna kiri johtavan takaa hienosti toiseksi kovatasoisessa lähdössä. Lyhyen matkan volttitulos 12,4 on luonnollisesti kovaa valuuttaa tähän lähtöön. Kengättömyydestä hyötyvä ruuna jatkaa avojaloin. 44 prosenttia luotettuna oiva varma illan Toto86-kierrokselle.

Harper Seabrook (T86-7) on todella kovakapasiteettinen menijä, joka onnistui vihdoin voiton muodossa viimeksi Örebrossa. Kyseisessä kausiavauksessaan ruuna kiersi alun kolmatta, kunnes pääsi takasuoran päässä etenemään keulapaikalle saakka, mistä hevonen oli lopulta täysin pitelemätön. Viime kauden lopulla laukkoihin menestystään sotkenut ruuna on ottanut hieman yllättäenkin laukkoja, sillä hevonen ei varsinaisesti kulje suuren laukkurin maineessa. Kovaa matkaan avaava ruuna esitteli nopeuttaan muun muassa viime kesänä Örebrossa, missä ruuna piti starttikatapultti Dark Roadsterin ulkopuolellaan ja voitti lähdön upealla 12,9-tuloksella. Sisäpuolelta O.M.Faststeep saattaisi pystyä torjumaan Harper Seabrookin, mutta sairastauolta ja Åbyn Open Stretch -radalla keula lienee tarjolla Robert Berghin ajokille.

Päivän ideamerkki

Volare Gar (T86-8) on jäänyt turhan vähälle huomiolle päätöskohteessa. Helmikuussa Eskilstunassa vakuuttanut ruuna pommitti kolmannen radan kautta johtavan rinnalle ja lopulta keulaan saakka, mistä ruuna kesti oikein hienosti talvisissa olosuhteissa. Sen jälkeen tauluun tuli nollasija Rommesta, muttei esitystä sovi moittia, sillä takaa ruuna oli tekemättömän paikan edessä. Sen jälkeen ruuna jäi kuukauden mittaiselle starttitauolle, josta se teki paluun radoille Örebrossa maaliskuun lopulla. Siellä hevonen tuli nappireissun päätteeksi maaliin hyvävoimaisen näköisenä ollen asiallinen kakkonen. Startti kropassa hevonen lienee terävämpi ja se saattanee saada hyvän juoksun kärjen läheisyydessä, mikäli esimerkiksi Rajah Silvio ja Go West Young Man kinastelevat kärkipäässä. 

Vihjesysteemi

5,7 (4,3)
4,10,7 (11,1)
2,8,4,3,5 (9,7)
4 Reven Dejavu (6,10)
2,4,5,3,1,12,8 (11,9)
3,2,6,4 (5,7)
4 Harper Seabrook (2,9)
8,5,3,2,4 (7,6)

4200 riviä - 126 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto86-jackpotvihje: Zaira del Ronco haastaa pankin

Kannatti suosia suomalaista – alle 40 eurolla tienasi yli 20 000

Ideoita riittää moneen makuun Ruotsin Toto86-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video