Vihjeet

Ravivihje: Skyfall Shine jatkaa voittokulkuaan

Vermon T65-kierrokselta löytyy muutama sangen selvältä vaikuttava kohde, mutta myös pari visaista.
Terhi Piispa-Helisten
Iikka Nurmonen ohjastama Skyfall Shine on valmentaja Markku Niemisen mukaan kehittynyt valtavasti viime kaudesta.

Lämminveristen tammataisto käynnistää Vermon 65-kierroksen. Selene Lune hyötyy suuresti juostavasta matkasta, eikä Seinäjoen perusteella kuntokaan ole hiipumaan päin. Nazareth kiri Seinäjoen kilpailussaan lujaa maaliin ja voimia jäi tuhdisti varastoon.

Santtu Raitala ajanee ajoissa eteen päin keulapaikka mielessään. Siitä tamma olisi paha ohitettava. Mikäli Selene Lune tulee aikaisessa vaiheessa lyömään tahtia kärjen kupeelle ja matkalla mennään lujaa, pystyy Leo Mönttisen suojatti Ice Wine kirimään lopussa kärkeen. Tamma on voittanut usein takamatkoilta hurjilla loppukireillään.

Heat of Dynamite petti suosikkina Mikkelissä jäätyään viidenneksi. Hevonen ei ollut tauolta terävimmillään ja juoksukin meni vaikeaksi. Viidennestä ulkoa ruuna lähti kolmannelle radalle jo kierros ennen maalia ja samaa rataa piti tallata maaliin saakka. Ruuna teki hyvän juoksun ja parantaa varmasti kun sai startin kroppaansa.

Salamakypärät-lähdössä sen rattaille istahtaa Patri Filatoff, eikä kaksikko olisi etenkään keulapaikalta lyötävissä.

Jadira Web on aloittanut uransa näyttävillä voitoilla. Paikka johtavan rinnalla ei ole tuottanut ongelmia ja tamma on lipunut hienolla tyylillä vastustajiensa ulottumattomiin. Vastus kovenee nyt tuntuvasti, eikä 17-vauhtinen lopetus riitä Vermossa voittokulun jatkamiseen.

Extrem Brodde, Favör Då ja viimeksi hyvältä näyttänyt Sun Sayen otetaan mukaan systeemiin.

Quick Diablo on luokkansa osoittanut ja hyvältä paikaltaan se pystyy paljoon. Gli-finaalin kakkonen Rowhill`s Killer, tauolta palaava Galway Girl ja lujaa lähtevä BWT Danger ovat milenkintoisia haastajia. Markku Nieminen uskoo valmennettavansa parantavan otteitaan.

”Q-Rex Oak ei ole viime kisoissaan ollut aivan parhaimmillaan. Treenien perusteella tuntuisi että ollaan menossa taas oikeaan suuntaan. Se on pystyvä hevonen näihin lähtöihin, eikä sitä kannata täysin unohtaa”, jutteli Nieminen.

Iikka Nurmonen hyppää viime kautensa Kasvattajakruunun voitton pääättäneen Skyfall Shinen rattaille ja valjakko pääsee matkaan radalta yksi. Markku Nieminen uskoo valmennettavansa pääsevän keulapaikalle.

”Hevonen oli hyvä jo viime kesänä, mutta kehittyi sitten syksyllä aivan valtavasti. Se treenasi talven hyvin ja sai olla terveenä. Kauden aloituksessa sen ei tarvinnut antaa parastaan. Se lähtee tarvittaessa tosi lujaa auton takaa ja uskon sen pystyvän pitämään paikkansa kiihdytyksessä. Luotto hevoseen on kova”, jatkoi valmentaja Nieminen.

Päätöskohde on kaksijakoinen, sillä molemmat suosikit ovat varsin epävarmoja tapauksia. Hujake ja Qepe Pointti ovat molemmat hienossa kunnossa ja pystyvät mittelemään voitosta, mutta vain mikäli laukka ei yllätä.

Kaksikon takana onkin sitten tasaista ja systeemiin mahtui lopulta yhdeksän hevosta. B.Riitu ja Vilju ovat rautaisessa kunnossa ja ansaitsisivat jo onnistumisen.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 6 Selene Lune, 4 Nazareth, 8 Ice Wine (7,9)

Lähtö 2: 2 Heat Of Dynamite (9,5)

Lähtö 3: 1 Jadira Web, 9 Extrem Brodde, 10 Fasvör Då, 7 Sun Sayen (3,6)

Lähtö 4: 2 Quick Diablo, 6 Rowhill`s Killer, 10 Galway Girl, 9 Hill Yes, 5 BWT Danger, 4 Mas Bella (1,3)

Lähtö 5: 1 Skyfall Shine (2,6)

Lähtö 6: 12 Hujake, 2 Qepe Pointti, 14 B.Riitu, 15 Vilju, 6 Villikuti, 7 Arkenttiina, 1 Ukkosen Jymy, 8 Lumettaja, 11 Kaappi (16,10)

648 riviä x 0,10e = 64,80e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Quickatore parhaimmillaan vasta Derbyssä

Ravivihje: ”Nopeat” varmat Lappeenrantaan

Ellin Sisu ja Polara erilaisin odotuksin Kuopioon

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video