Vihjeet

Ravivihje: Kriterium-sankarit kohtaavat Satakunta Seniorissa

Jatkuuko Parvelan Retun voittoputki?
Terhi Piispa-Helisten
Parvelan Retu on juossut huiman voittoputken. Ykkösiä on peräkkäin jo 27.

Sensaatiomaisesti uransa aloittanut Parvelan Retu on voittanut 27 kertaa peräkkäin. Ori on voittanut kaiken mahdollisen, mukaan lukien Kriterium-finaalin 2019.

Petri Laineen silmäterä on yksi kaikkien aikojen lupaavimpia suomenhevosia. Hevosen luokka ja vauhtivarat riittäisivät varmasti jo kovimpiakin vastaan, mutta Porissa vastassa ovat jälleen ikätoverit ja nuoremmat lupaukset.

Ville Kalle voitti ikäluokan pääkilpailun Kriteriumin viime vuonna, ja ori aloitti kauden tyylikkäällä voitolla. Ari Moilanen hyppää lahjakkaan varsan rattaille, eikä asetelma voisi olla mielenkiintoisempi.

Suomenhevosten Kavioliigassa Lissun Eerikki hakee neljättä peräkkäistä voittoa. Aiempaa sulavammin ravannut ori ei ole antanut muille tällä kaudella mitään mahdollisuuksia, ja voittokulku saattaa hyvinkin jatkua Porissa.

Hienon paluun tositoimiin Seinäjoella tehnyt Jokivarren Kunkku voi parantaa startti kropassaan vaikka kuinka paljon ja on kilpailun mielenkiintoisin nimi.

Poriin on luvattu räntä- ja vesisadetta, joten olosuhteet saattavat mennä vaativiksi. Morisonin ehtymättömät voimavarat pääsisivät tuolloin oikeuksiinsa.

Lämminveristen Kavioliigassa Hannu Korven Grainfield Aiden saa systeemiin kaveriksi Cameron Evon. Teivossa Harri Koivusen valmennettava jyräsi toivottomista asemista ykköseksi ja osoitti olevansa valmis kesän koviin koitoksiin.

Viikon Varma

Toto75-3 Parvelan Retu. Vieskerin peräkkäisten voittojen ennätystä lähestyvä sensaatio-ori ei kohtaa parempaansa Porissakaan. Vakuuttavaa menoa kaiken aikaa.

Viikon Väistö

Toto75-1 Pyörylän Paroni. Jäi voittovoimissa pussiin Seinäjoella. Kuraiset olosuhteet eivät ole ruunan mieleen.

Viikon Idea

Toto75-4 Ridgehead Laurette. Tulinen tamma ei onnistunut kengittä. Nyt palataan vanhaan balanssiin ja todennäköisesti vaativiin olosuhteisiin. Varottava.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 8, 4, 9 (3, 10)

Lähtö 2: 7, 5, 9 (3, 4)

Lähtö 3: 10 Parvelan Retu (3, 4)

Lähtö 4: 2, 5, 8, 6, 4, 11, 9 (1, 7)

Lähtö 5: 12, 13, 2, 7 (1, 4)

Lähtö 6: 7, 4 (5, 1)

Lähtö 7: 2, 6 (1, 9)

1 080 riviä x 0,05 e = 50,40 e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Seismic Wave luottohevosena Solängetin Toto75-kierroksella - jackpot-rahaa jaossa vajaa 1,9 miljoonaa euroa

Ravivihje: Calgary Games ravaa uuteen suurvoittoon Åbyssä

Ravivihje: Kaksi varmaa alkuun ja loppuun revitystä Solvallan Toto75-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video