Vihjeet

Ravivihje: Solvallassa helppoa, Bjerkessä haastavaa - Toto86-kierros ratkeaa kahdessa maassa

Keskiviikon Toto86-pelin areenoina toimivat Ruotsin Solvalla ja Norjan Bjerke. Peliaika päättyy normaaliin tapaan kello 21.30.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Toisen Toto86-kohteen suosikki sekä vihjesysteemin varma Fascination D.K. on samasta emästä kuin kuvan superori Ecurie D. Vuotta nuoremman siskon isä on Maharajah, Ecurie D.:n Infinitif.

Toto86-pelissä on myös vajaa 800 000 euroa jackpot-rahaa. Kierroksen luotetuin hevonen on päätöskohteen Double Exposure, joka kuitenkin palailee tauolta ja saa kaverikseen varmistusmerkkejä. Todennäköisin skenaario on toki johtaa lähtöä alusta loppuun, mutta hyvätasoisessa lähdössä riittää vastusta.

Vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla.

Päivän varmat

Fascination D.K.:n (T86-2) aloitti uran mallikkailla esityksillä, jollaisia hevoselta osattiin toki odottaa, sillä tamma on samasta emästä kuin superori Ecurie D. Suurimman vaikutuksen hevonen teki elokuussa Solvallassa, missä tamma ravasi keulasta kovan 11,3-tuloksen häviten vain Balsamine Fontille. Kolmivuotiskausi päättyi kahteen hienoon keulavoittoon Tanskassa. Nelivuotiskausi alkoi huhtikuussa Norjassa, missä hevonen tuli taustalta juosten maaliin todella passiivisen ajosuorituksen jälkeen. Esityksessä ei ollut mitään vikaa ja startti alla tamma parantanee. Nopea avaaja saattanee päästä ulkoakin asemiin, ja vaikka hevonen jäisikin johtavan rinnalle, sekään ei hyvänä päivänä ole este voittamiselle. 

Boston Wise L. (T86-6) päätti kolmivuotiskauden kolmeen komeaan voittoon. Varsinkin viimeinen voitto vakuutti, sillä ori ei esiintynyt lämmityksessä ollenkaan edukseen, mutta petraantui starttiin voittaen lähdön keulapaikalta varmoin ottein. Rommen voitossa ori piti takanaan Elegant Iman ja toissa kerran Solvallan voitossa piti paalulta muut takanaan. Tällä kertaa hevoselta päästään taas riisumaan kaikki kengät pois. Mikäli ori on normaali ja ravaa, johtanee se lähtöä alusta loppuun. Juostavan matkankaan ei pitäisi tuottaa ongelmia. 

Päivän ideamerkki

Zeolit (T86-4) on luokaltaan todella kova menijä, joka riittää jopa 75-tasollakin. Tällä(kin) kertaa ruunalta on tarkoitus riisua ensimmäistä kaikki kengät pois ja laittaa jenkkikärryt perään, mikäli grafiikkaan on uskominen. Näin ilmoitettiin myös 75-finaalien alla, muttei valmentaja Jari Åkerfeldtillä ollut tuolloin aikomustakaan ajaa kyseisillä varusteilla, vaan sumuttaa pelikansaa sekä mediaa väärällä informaatiolla. Kyseisessä Solvallan Klass II -finaalissa hevonen juoksi johtavan takana, minne se jäi lopulta voimissaan pussiin. Viimeksi Gävlessä ajo epäonnistui valmentajan ajamana, mutta hevonen taisteli siitä huolimatta hienosti kolmanneksi. Tällä kertaa rattaille hyppää huippukuski Erik Adielsson. Hyvältä lähtöpaikalta hevonen on huomioitava kaikilla T86-kupongeilla. 

Vihjesysteemi

3,8,7 (1,2)
7 Fascination D.K. (8,3)
1,2,3,4,6,5 (10,9)
4,5 (11,1)
2,5,3,7 (10,1)
1 Boston Wise L. (7,3)
2,4,5,1 (3,10)
3,1,8,4,7,6,2 (10,9)

4032 riviä - 120,96 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Ravivihje: Solvallan jackpot-kierroksella riittää varmoja moneen lähtöön

Ravivihje: Nelivuotislupaus jatkaa Derbyssä voittojen tiellä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video