Vihjeet

Ravivihje: Hetviina ei erehdy toista kertaa

Antti Tupamäen valmentama Hetviina epäonnistui viimeisessä kilpailussaan, kun laukkasi viimeisessä kaarteessa. Keskiviikkona tamma on jälleen suuri suosikki voittamaan T65-pelin päätöskohteen.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Tupamäen ohjastama ja valmentama Hetviina on 65-vihjeen varma.

Avauskohde on huiman hieno lähtö, vaikka mukana on Always Readyn poisjäännin myötä vain viisi hevosta. Skyfall Shine aloitti kauden kahdella helpolla voitolla. Vermossa viimeksi se lähti matkaan radalta kaksitoista ja ennätti kivikovassa sakissa seitsemänneksi Mas Champin voittaessa. Iikka Nurmosen ajokilla on jälleen mahdollisuus vetää lähtöä alusta loppuun. Vastustajat ovat tälläkin kertaa kovaa luokkaa.

Syneri toimi viikko sitten systeemin kivijalkana, mutta jäi lopulta toiseksi. Hevonen sai kovaa painetta koko matkan ajan, eikä koskaan luovuttanut. Paikka on reippaalle avaajalle mainio ja Syneri kuuluu kaikille lapuille. Pitkään varjojen mailla kulkenut Marj-Lovviisa on kohteen mielenkiintoisin hevonen. Pitkältä tauolta Kouvolassa palannut tamma tuli täysissä voimissa maaliin lähdössä, jonka voitti Ciiran Tähti. Tamma teki volttiennätyksensä ja ennen kaikkea näytti hienolta.

Gargamel Sisu ja tauolta vaisusti palannut Ypäjä Louvre ovat huomion arvoisia ja seurattavia hevosia kolmannessa kohteessa. Kuntonsa löytänyt O.P.Roc ja Stonecapes Picasso kuuluvat kaikille lapuille.

Wind Ribbon teki hurjan juoksun Kouvolassa ja samanlaisena se pystyy ottelemaan voitosta myös Vermossa. Takaa-ajajat ovat kovakuntoisia hevosia. Piece of Hero, Make a Wish H.C. ja Jasques Hyneman eivät anna armoa kirikierroksella kenellekään. Gutsy Gobbler voi saada hyvän juoksun sisäradalla kärjen tuntumassa, eikä sen voitto saa yllättää.

An-Dorra ja Magical Princess ovat kilvoitelleet tasaväkisesti koko uransa ajan. Kuopio Stakes -finaalissa Pekka Korven suojatti oli niukasti parempi, mutta unohtumattoman taistelun tarjosi An-Dorra. Nämä vasta neljävuotiaat tammat ovat rohmunneet kaviourilta yhteensä yli 400 000 euroa. Jos haluaa nähdä kansainvälisen tason raviurheilua, tässä kohteessa sitä on tarjolla. Lähtöpaikkojen vuoksi molemmat huippu tammat jälleen kupongille.

Hetviina laukkasi voittonsa viimeksi, kun Antti Tupamäki avasi korvat päätöspuolikkaan alussa. Tamma kiri laukan jälkeen loppumetrit terävästi, eikä vireen pitävyydestä jäänyt epäselvyyttä. Tilastotappioksi tapahtunut voidaan tulkita ja tammataistoja jo pitkään hallinneelle Hetviinalle voitto on jälleen tarjolla. Ravia pitää toki päästä, sillä Liisan Tulilintu, Ciiran Tähti ja B.Riitu ovat ovat kaikki huippukunnossa.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 1 Skyfall Shine, 6 Marshall Match (3,4)

Lähtö 2: 1 Syneri, 2 Marj-Lovviisa (5,12)

Lähtö 3: 4 O.P.Roc, 2 Stonecapes Picasso,7 Gargamel Sisu, 1 He Is Felix, 8 Mark More, 3 One Direction, 9 Ypäjä Louvre (10,5)

Lähtö 4: 7 Wind Ribbon, 9 Piece Of Hero, 12 Jacques Hyneman, 10 Make a Wish H.C., 1 Gutsy Gobbler (6,15)

Lähtö 5: 11 An-Dorra, 2 Magical Princess (1,3)

Lähtö 6: 10 Hetviina (9,5)

280 riviä x 0,10e = 28 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto65
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahden varman voimin Vermon kierrokselle

Ravivihje: Norjalaisnuoli Unique Creation Vermon ankkuri

Ravivihje: Lemieux Boko ja Deangelo luottohevosina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video