Vihjeet

Ravivihje: Varmat alkuun ja loppuun leveämpää Ruotsin Toto86-pelissä

Elitloppet-viikko on koittanut ja se tarkoittaa keskiviikon osalta sitä, että Toto86-pelin kotirata Solvalla huilaa tämän kierroksen ennen kolmepäivästä tapahtumaa. Rataparina toimii Jägersro ja Bergsåker. Jättöaika Toto86-pelissä päättyy kello 21.30.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Toisen kohteen ideavarma Zinco Jet vieraili Mikkelissä vuonna 2019 tehden hurjan esityksen vain Graceful Swampille häviten.

Kierros vaikuttaa etukäteen katsottuna mielenkiintoiselta varsinkin pelimielessä. Kierroksen suurin suosikki on kuudennen kohteen Global at Work, jolla on huippupaikalta toki mahdollisuudet johtaa lähtöä alusta loppuun. Tästä huolimatta tamma varmistetaan vihjesysteemissä korkeiden peliprosenttien johdosta. 

Vihjesysteemi tehdään normaaliin tapaan kahdella varmalla

Päivän varma

Racing Ribb (T86-1) on ollut toki hyvän kilparuunan maineessa jo aiemmalla uralla, mutta viimeisessä kahdessa kilpailussa hevosen otteisiin on tullut yksi napsu lisää kengättömyyden myötä. Ensin Solvallassa ruuna jysäytti yllätyskolmoseen pronssidivisioonafinaalissa todella kovien Sweetmanin ja Oxidizerin tuntumassa. Viimeksi hevonen voitti 86-lähdön kierrettyään ensin johtavan rinnalle ja taistellen siitä voittoon pitäen Tabasco C.D.:n takanaan. Loistopaikalta valjakolla on hyvät saumat päästä etenemään keulapaikalle, mistä hevonen olisi todella paha kukistettava.

Päivän ideavarma

Zinco Jet (T86-2) kilpailee luokkaansa nähden vielä aivan liian pienellä voittosummalla ja pääseekin nyt sen ansiosta 20 metriä muita kilpaveljiä lähempää liikkeelle, mistä Petri Salmelan suojatilla on loistava tilaisuus vetää joukkoa alusta loppuun. Nelivuotiaana hurjia kykyjä niin Suomessa kuin Ruotsissakin väläytellyt ruuna pystyy menemään paalulta 13-alkuisen tuloksen, mikä tekee takamatkalaisten työstä haastavaa, vaikka toki Coin Perdu onkin kunnioitusta herättävä vastustaja. Vain 22 prosentin peliosuudella Zinco Jet on kuitenkin selkeä ideahaku kierrokselle. 

Päivän ideamerkki

Arnie Express (T86-3) pääsee huippupaikalta matkaan, josta se saanee ravatessaan huippujuoksun kärkipäässä. Kaksi kertaa tauon jälkeen startannut ruuna oli paluustartissa ihan asiallinen, vaikka silmällä katsottuna esitys näyttikin sisäradalta aika tasapaksulta. Hevonen tuli kuitenkin 10,3-vauhtia viimeiset 700 metriä, eli tehtävä kärkisijoille oli vain yksinkertaisesti aika tekemättömän paikan edessä. Viimeksi ruuna laukkasi lähdössä. Kykyjä hevosella on kuitenkin nähtyä parempaan ja huippupaikalta aivan pelaamattomana sitä tekee mieli kokeilla peleissä juuri tänään. 

Vihjesysteemi

4 Racing Ribb (1,3)
1 Zinco Jet (3,7)
2,1,3 (5,4)
4,10,2,6 (11,12)
1,4,6,7,5 (9,8)
2,3,1,11 (4,10)
12,5,8,4,6,2 (11,3)
13,2,8,10 (12,4)

5760 riviä - 172,80 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Bodenissa riittää varmavaihtoehtoja moneen makuun

Ravivihje: Eskilstunan nelivuotistesti huipentaa Toto86-kierroksen - jackpot-rahaa jaossa vajaa 500 000 euroa

Ravivihje: Päätöskohteen alipelatulla ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto86:ssa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video