Vihjeet

Ravivihje: Suuret suosikit helpottavat Vaggerydin Toto86-pelissä

Kesäkeskiviikon Toto86-karuselli rantautuu Vaggerydin kesäraviradalle. Ruotsin keskiviikon pääpelin jättöaika päättyy kello 20.20.
Ville Toivonen
Alessandro Gocciadoron valmentama Amornero Roc on yksi 86-vihjerivin kolmesta varmasta.

Kierros vaikuttaa ennakkoon katsottuna aika simppeliltä kahdeksasta kohdelähdöstä huolimatta ja varmavaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen makuun. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kolmeen varmaan luottaen.

Kierroksen suurin suosikki on toisen kohteen Becker Grif, joka ei lupaavasta Ruotsin avauksesta huolimatta kelpaa yli 70 prosentin pelikannatuksella varmaksi, sillä tarjolla on parempiakin varmoja.

Päivän varmat

Maestro Crowen (T86-1) tyylikäs tappioputki katkesi viimeksi Harper Hanoverissa, muttei esitystä sovi tuolloinkaan missään tapauksessa moittia. Reipasta tahtia keulassa paahtanut ruuna näytti todella hyvältä matkan aikana, mutta yksinkertaisesti vain bensa loppui kesken matkalla. Siitä huolimatta hevonen tsemppasi hienosti aina loppusuoralle saakka. Huomioitavaa lähdössä oli myös se, miten valjakko pääsi voltista matkaan ja kuinka ruuna oli normaalia tasapainoisempi keulassa. Ruuna ei ole maailman helpoin tapaus taustajoukoille eikä varsinkaan pelikansalle, mutta kyvyt hevosella on huippuluokkaa ja juostava 3 660 metrin matka on vain plussaa vahvalle voimanpesälle.

Gaya de Pervenche (T86-6) arvottiin huippupaikalle mailin matkalla juostavaan lähtöön, mistä nopealla hevosella on huippusauma johtaa lähtöä alusta loppuun. Toissa kerralla tamma palasi muutaman kuukauden tauolta, missä hevonen repesi laukalle ensimmäisessä kaarteessa. Viimeksi Vaggerydissä tamma malttoi ravata koko matkan ja tuloksena oli komea keulasoolo. Taakse jäi muun muassa tälläkin kertaa mukana oleva ja peliä keräävä Artemide Zack. Tällä kertaa hevoselta riisutaan kaikki kengät pois, joka saattaa tuoda vielä yhden lisävaihteen hevoselle.

Amornero Roc (T86-7) tuntuu hyvätasoisista kilpakumppaneista huolimatta muille liian kovalta vastukselta illan pronssidivisioonassa. Ori on aivan kanuunalaite sarjoihinsa, eikä vain 68 000 euron voittosumma tee oikeutta hevosen kyvyille.

Hevonen teki huippujuoksuja jo toki Italiassa, mutta puhkesi varsinaiseen kukkaan Ruotsissa voittaen kahdesti Solvallassa aivan yläpystyyn narut kiinni. Viimeksi Elitloppet-päivän oppilaslähdössä ori laukkasi lähtökiihdytykseen ja peli pilaantui siihen. Tällä kertaa huippukuski Mika Forss hyppää hevosen rattaille, joten laukkaakaan ei tarvitse suuremmin pelätä. Nopea avaaja tähtää koko matkan johtoon.

Vihjesysteemi

4 Maestro Crowe (7,8)

7,5,12,3,10,14 (15,4)

9,3,1,2 (11,4)

10,2,7 (4,3)

12,5,2,6,3,4,10 (7,1)

3 Gaya de Pervenche (5,1)

4 Amornero Roc (1,9)

2,3,10,1,5,6,11 (9,7)

3528 riviä - 105,84 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Toto86-karuselli rantautuu Norjan pääradalle

Ravivihje: Johtaako Toto86-päätöksen ideavarma alusta loppuun?

Ravivihje: Ideavarmalla ison rahan jahtiin - Toto86-peli siirtyy kesäaikaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video