Vihjeet

Ravivihje: Toto86-karuselli rantautuu Norjan pääradalle

Ruotsin keskiviikon pääpeli ravataan tällä kertaa naapurimaa Norjan pääradalla Bjerkessä. Peliaika päätyy kello 20.20.
Ville Toivonen
Per Oleg Midtfjeld on avainroolissa illan Toto86-kierroksella. Mies ohjastaa kahden ensimmäisen kohteen varmavalintoja.

Kierroksella on kaksi suurta suosikkia, joiden peliosuudet lähentelevät jo liki 70 prosenttia. Näistä ainoastaan toinen kelpuutetaan varmaksi. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kolmella varmalla, kaksi näistä eivät ole edes kohdelähtöjensä suosikkeja.

Päivän varma

Rittmester Hill (T86-2) on monipuolinen hevonen, joka pystyy voittamaan monenlaisella eri juoksunkululla. Kausiavauksessa Momarkenissa ruuna juoksi alun sisärataa pitkin, kunnes Per Oleg Midtfjeld nosti suojattinsa toiselle radalle ilman vetoapua. Siitä viisivuotias runttasi väkisin voittoon saaden huilata hetken matkaa keulahevosen tuntumassa sisäradalla. Startti alla kuntokäyrä on tuskin ainakaan alaspäin. Hevosen ainoa heikkous on puuttuva lähtönopeus, joka saattaa hieman hankaloittaa suosikin juoksunkulkua. Hyvänä uutisena suosikkiin luottaville on kuitenkin se, että hyvältä paikalta starttaavista pelihevosista myöskään Squanto ei ole sisäradalta raketti alussa, joten keulapaikka saattaa olla hyvinkin haettavissa. 

Päivän ideavarmat

Ilenna Bonanzan (T86-1) osakkeet nousivat kovasti Sofies Casen jäätyä pois avauskohteesta, sillä nyt katapulttiavaajalla on loistavat saumat päästä etenemään keulapaikalle, mikä olisi maililla ja varsinkin Bjerken radalla kova etu. Jalsbergissa tamma voitti kyseiseltä paikalta varmoin ottein huhtikuun lopussa. Myös viimekertainen voitto Oslo GP -päivänä tuli keulapaikalta. Välissä tamma jäi suursuosikkina Birissä toiseksi, muttei esitystä johtavan rinnalta sovi tuolloinkaan moittia. Staro on the Rocks on todella kunnioitettava suosikki, muttei tehtävä tule olemaan sille tälläkään kertaa helppo johtavan rinnalta. 

Jonathan Bank A.B. (T86-4) voitti rata-arvonnan, jonka myötä nelivuotiaalla on huippusaumat koko matkan johtoon. Taulussa ei näy yhtään voittoa, muttei se tarkoita sitä, etteikö ori osaisi ravilähtöä voittaa. Viime vuonna keulasta karsintakakkosena Kriteriumin finaaliin ravannut hevonen on kilpaillut todella kovissa lähdöissä läpi uransa. Itse finaalissa ori juoksi pitkään johtavan takana, kunnes nosti 500 metriä ennen maalia eteen väsyneen Magic Talismanin taakse, joka on tälläkin kertaa mukana. Jonathan Bank A.B. ehti vielä tilat saatuaan viidenneksi. Kausiavauksessa ei nähty vielä parasta Jonathan Bank A.B.:tä, mutta startti alla ori parantanee kovasti otteitaan. Vasta kakkossuosikkina ori on loistava ideahaku. 

Vihjesysteemi

6 Ilenna Bonanza (4,7)
3 Rittmester Hill (9,1)
1,8,6,12,11,5,2 (3,4)
3 Jonathan Bank A.B. (8,9)
Kaikki 12 hevosta (1,6)
2,7,1 (4,9)
5,8,9,11,3 (6,7)
4,1,7,12 (5,9)

5040 riviä - 151,20 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto86
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Bodenissa riittää varmavaihtoehtoja moneen makuun

Ravivihje: Eskilstunan nelivuotistesti huipentaa Toto86-kierroksen - jackpot-rahaa jaossa vajaa 500 000 euroa

Ravivihje: Päätöskohteen alipelatulla ideavarmalla pottijahtiin Ruotsin Toto86:ssa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video