Vihjeet

Ravivihjeet: Janita Antti-Roikolla kova kaksikko Vermon päätösmatkan stayer-matkalla

Vihjeissä mennään kahden varman taktiikalla.
Terhi Piispa-Helisten
Janita Antti-Roiko tähtää 4-vuotiaan Believerin kanssa syksyn pääkisoihin, mikä tarkoittanee ennen kaikkea Darbyn olevan mielessä.

Her Royal Highness on saanut hyvän lähtöpaikan ja tamma juoksee pitkästä aikaa ilman takakenkiä. Viimeksi juoksusta tuli vaikea, eikä hyvä loppukiri kantanut kärkipaikoille. Tamma on hyvässä kunnossa ja kamppailee taatusti voitosta.

Nazareth on kilpaillut luotettavasti koko kauden ja kohdannut viimeisissään kovia hevosia, kun Teivossa voiton vei Mark More ja Kouvolassa Billie De Montfort. Tour Night ja Donna Leonora kärkkyvät suosikkien epäonnea.

Perfect Time vakuutti Porissa, kun se kiri helppoon voittoon johtavan rinnalta. Muut olivat täysin aseettomia 11-vauhtisessa lopetuksessa. Vastaavalla esityksellä vastustajat ovat helisemässä.

Samassa Porin lähdössä esiintyi myös Fillion. Se palasi tauolta asiallisessa vireessä ja parantaessaan edelleen saattaa heittää Vermossa jo haasteen suosikille. Kiikku`s Trooper on laukkaillut viime kilpailuissaan, mutta kyvyt riittävät vaikka voittoon saakka.

Kolmannen kohteen mielenkiintoisimmat nimet ovat Tutun Tiltu, Mitori ja Suviruusuli. Vuaran Suvetar saa alussa pistellä parastaan, mikäli mielii pitää tauluaan vaarallisemman Tutun Tiltun ulkopuolellaan. Pitkältä tauolta palannut T.T.Hunsvotti ei Kouvolassa pärjännyt, mutta hevosen olemus oli hieno.

Love`n Cash on löytänyt varustemuutosten myötä ravisävelen ja Hannu Torvinen on soitellut sen kanssa sulosäveliä. Kahdessa viimeisessään neljävuotias ori on kulkenut kirikierroksen 13-vauhtia ja varaa on näyttänyt jäävän tuntuvasti.

Pitkiä matkoja viime aikoina kolunnut Uccio kulki viimeksi kirikierroksen 10-vauhtia ja ehti lopulta neljänneksi. Hyvältä paikaltaan se pystyy mailillakin ottelemaan voitosta. Hudson Web lähtee lujaa ja kilpailee hienossa kunnossa.

Samvais pystyy voittoon, mutta vaatii kehnolta paikaltaan muiden apuja. Ylivauhtisessa juoksussa sekä Samvais että BWT Danger omaavat hyvät mahdollisuudet voittoon.

Janita Antti-Roikon valmentama Believer vakuutti viimeksi johtavan rinnalta. Ensimmäisen kierroksen vauhti oli 12-lukemissa, mutta lahjakas ori runttasi lopussa väkisin voittajaksi.

”Hevonen ei ottanut lainkaan itseensä viime kilpailusta. Se treenaa tosi hyvin ja mielessä on syksyn ikäluokkakilpailut. Matka on tietenkin pieni kysymysmerkki, mutta uskoisin sen suoriutuvan siitä hyvin", jutteli Antti-Roiko.

"The Story on aika tasaväkinen hevonen Believerin kanssa, kun pääsee lähtemään 20 metriä etupuolelta. Ravia mennessään se voi olla yllättävän korkealla."

Toto65-vihjeet

Lähtö 1: 2 Her Royal Highness, 5 Nazareth, 7 Tour Night, 3 Donna Leonora(1,4)

Lähtö 2: 3 Perfect Time, 10 Kiikku`s Trooper, 9 Fillion (7,4)

Lähtö 3: 1 Vuaran Suvetar, 2 M.A.Piste, 4 Tutun Tiltu, 6 Mitori, 11 Suviruusuli, 7 T.T.Hunsvotti, 9 Tohtori (5,10)

Lähtö 4: 6 Love`n Cash (4, 5)

Lähtö 5: 2 Uccio, 5 Hudson Web, 7 Samvais, 9 BWT Danger (10,4)

Lähtö 6: 13 Believer (10,3)

336 riviä x 0,10e = 33,60e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Kahden varman voimin Vermon kierrokselle

Ravivihje: Norjalaisnuoli Unique Creation Vermon ankkuri

Ravivihje: Lemieux Boko ja Deangelo luottohevosina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video