Vihjeet

Ravivihjeet muutettu: Believer Vermon 65-kierroksen tukipilari

Vermon keskiviikkoillan suurin kiinnostus kohdistunee kuitenkin A.V. Marttilan tammasarjaan, josta haetaan näyttöjä kuningatarkisaan.
Terhi Piispa-Helisten
King Colen jäätyä pois Janita Antti-Roikon valmentama ja ohjastama Believer on Ravinetin varma keskiviikon kierrokselle.

Ciiran Tähti on avauskohteen selvä suosikki. Seppo Suurosen valmennettava on ollut tällä kaudella erittäin luotettava menijä. Se lähtee lujaa ja päässee hallitsemaan juoksua keulapaikalle.

B.Riitu on väkivahva runttaaja, joka on saanut tällä kaudella otteisiinsa uutta ryhtiä. Matka suosii ja tamma jäänee suosikin puristuksissa vähälle huomiolle.

A.V. Marttilan tammasarja on viime vuoden tapaan jaettu kahteen lähtöön, ja niistä vain jälkimmäinen kuuluu Toto65:en.

Strong Caviar on aloittanut uransa hienoilla esityksillä. Viimeksi viidennessä ulkona taivaltanut ruuna iski puoli matkassa kiriin ja tuli kirikierroksen alle 15-vauhtia. Ehjällä suorituksella voitto on jälleen ulottuvilla.

King Of The North kiri Seinäjoella mallikkaasti 14-vauhtia, eikä ylväästi askeltavaa oria kannata unohtaa. Alma Cotter parantaa otteitaan kaiken aikaa, eikä takamatkakaan ole este pärjäämiselle.

Jos Humenteri lähtee ravilla liikkeelle vaikealta voltin neloselta, ei voittajasta ole epäselvyyttä. Huimat vauhtivarat omaava ruuna on voittanut uransa 15 kilpailusta yhdeksän, mutta alkuun sisältyy suuri laukkariski.

Tapsan Tahti on vahva jyrä, joka viimeistään kirikierroksella ohittaa monta vastustajaa.

Vuaran Velehotar on kipakka tamma, joka lähtee voltista todella kovaa liikkeelle. Teemu Okkolin ajanee heti alussa eteen päin, eikä tamman voitto saa yllättää, mikäli suosikilla on laukkapäivä.

Believer on voittanut kaksi kertaa peräkkäin Vermossa ja molemmilla kerroilla se on toiminut pitävänä ankkurina 65-vihjeessä. Kun paalun kivikova vastustaja King Cole jäi viime hetkellä pois, Beliver saa toimia jo kolmatta kertaa pankkina.

Viides kohde on kahden lahjakkaan lämminverisen taisto. Love`n Cash ei ole laukannut viimeisissään ja voittoja on jo kolme peräkkäin. Viimeksi Hannu Torvisen ajokki matkasi viidennessä ulkona. Kierros jäljellä neljävuotias ori kiertyi keulan kupeelle ja maalisuoralla se irtosi kyvyesti muiden ulottumattomiin. Oikeat varusteet on löydetty ja lahjakkuus on saanut varmuutta otteisiinsa.

Tuomas Korvenojan Alien Scout on kuitenkin sen luokan vastustaja, että sitä ei uskalla jättää pois systeemistä. Ura on ollut rikkonainen, mutta lahjakkuutensa ruuna näytti jo uransa ensimmäisessä kilpailussa. Kirikierros sujui silloin johtavan rinnalta 13-vauhdilla.

Making Match teki Teivossa upean kirin parijonon hänniltä ykköseksi. Olli Koivusen ajokki on tehnyt koko uransa ajan luotettavaa työtä, eikä sen käyttäminen rivin ankkurina olisi lainkaan hullumpi idea.

Moniman ei ole kuntoansa kadottanut, vaikka sijoitukset ovat olleet heikkoja kahdessa viime kilpailussa. Teivossa juoksu meni aivan pieleen ja viimeksi mahdollisuudet menivät heti pahan laukan myötä.

Kovaa kirivä Yolo Savoy, kyvykäs Mahatma Gee ja voittovireen löytänyt Platonic ovat mahdollisia, jos suosikilla ei ole tuurit kohdallaan.

Vihjeet on muutettu 14.7. kello 11:09 King Colen jäätyä pois kohteesta 4.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 3 Ciiran Tähti, 8 B.Riitu (7,5)

Lähtö 2: 3 Strong Caviar, 6 King Of The North, 9 Alma Cotter, 7 Zoco Ride (8,4)

Lähtö 3: 4 Humenteri, 10 Tapsan Toivo, 9 Vuaran Velehotar (5,6)

Lähtö 4: 7 Believer (9)

Lähtö 5: 5 Love`n Cash, 7 Alien Scout (4,6)

Lähtö 6: 5 Making Match, 3 Moneyman, 10 Platonic, 4 Yolo Savoy, 8 Mahatma Gee (1,11)

240 riviä x 0,10e = 24,00

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Mahtikunnossa jatkava Unique Creation Vermon varmin valloittaja

Ravivihje: Varmojen valinnassa ongelmia Vermon 65-kierroksella

Ravivihje: ”Häjyllä” yllättäjäehdokkaita kahteen kohteeseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video