Vihjeet

Ravivihje: Stochampionatet-lauantain Toto75-kierroksella riittää haasteita

Ruotsin lauantain Toto75-kierros ravataan Axevallassa. Peliaika päättyy kello 17.20.
Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop ohjastaa ja valmentaa kierroksen pelipankkia Nymke Brigadoonia.

Kierroksen suurin suosikki on kolmannen kohteen Nymke Brigadoon, joka helpottaa muuten haastavan oloista 75-kierrosta. Vihjesysteemi rakennetaan kahden varman varaan. Kierroksen toiseksi luotetuin merkki Amornero Roc varmistetaan.

Päivän varmat

Nymke Brigadoon (T75-3) on esiintynyt Ruotsissa edukseen siirryttyään Björn Goopin valmennukseen. Ruotsin debyytissä hevonen taisteli johtavan rinnalta urheasti neljänneksi. Toissa kerralla tamma hallitsi Lindesbergin V86-lähdössä tapahtumia varmoin ottein. Viimeksi Visbyn V86-lähdössä nelivuotias oli ylivoimainen johtavan rinnalta. Tällä kertaa tammalla on hyvät saumat edetä keulapaikalle ja johtaa lähtöä alusta loppuun. Vastuskaan ei ole kovimmasta päästä. 

Maestro Crowe (T75-4) ei ole pelaajille eikä varsinkaan taustajoukoille se kaikista helpoin hevonen, mutta ruuna on sitäkin kyvykkäämpi. Pitkillä matkoilla edukseen esiintynyt kuusivuotias starttaa taas mielimatkallaan, eikä tämän hevosen kohdalla pienestä tauosta tarvitse olla huolissaan. Ruunaa on pelattu sen kykyihin nähden todella maltillisesti ja se toimiikin vihjesysteemin toisena varmana. 

Hevosesta oli kovat odotukset Harper Hanoverin lähtöön, missä hevonen käynnistyi voltista yllättävän reippaasti liikkeelle puolustaen keulapaikan. Tasaisen reipasta keulassa paahtanut ruuna väsyi ymmärrettävästi loppusuoralla eikä nollasijaan kannata kiinnittää huomiota. Viimeksi Vaggerydissä hevonen ei ollut parhaimmillaan jääden suursuosikkina kolmanneksi. Tähän starttiin on tarkoitus riisua jälleen kaikki kengät pois, mikä toimi hevoselle Harper Hanoverissa. 

Päivän ideamerkki

Golden Guard (T75-6) on todella lupaava menijä, joka kilpailee kykyihinsä nähden todella maltillisella voittosummalla. Jatkuvasti hyvää työtä tekevä ori jäi muun muassa viime syksynä niukasti ulos Derby-finaalista ollen karsinnassa kolmas. Viimeksi Mantorpissa hevonen runttasi voittoon johtavan rinnalta. Nopea avaaja saanee asemat joko keulasta tai sen välittömästä läheisyydestä. Ainoastaan seitsemän prosenttia luotettuna hevonen maistuu Toto75-pelissä. 

Vihjesysteemi

3,1 (2,4)
Kaikki 12 hevosta (5,1)
3 Nymke Brigadoon (13,10)
13 Maestro Crowe (2,11)
5,7,3,1 (6,11)
5,1,3,6,10 (2,9)
1,5,3 (4,12)

1440 riviä - 72 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

 

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Suuri suosikki varmistetaan Ruotsin Toto75:ssä

Ravivihje: Suuri suomalainen Derby-finaali Vermon kierroksen huipennus

Ravivihje: Suuret suosikit juhlivat Bergsåkerin Toto75-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video