Vihjeet

Ravivihje: Shackhills Twister matkalla kohti syksyn suurkilpailuja

Vermoon iltaan varmoja on merkattu avauskohteen lisäksi myös Toto65:n viimeiseen lähtöön. Ilos Sansibar on rivin toinen ankkuri.
Terhi Piispa-Helisten
Jari Kinnusen Shackhills Twister on toinen rivin varmoista.

Jari Kinnusen valmentama Shackhills Twister näytti Mikkelissä, mistä 3-vuotias ruuna on tehty: komeudesta, lähtönopeudesta, lahjakkuudesta ja kirivoimasta. Ruuna otti alussa helposti keulapaikan 11,5-vauhtisessa avauksessa ja pakeni lopussa ajamatta alkuakin kovempaa.

Vaikka vastus tiukkenee, uskon koko ajan kehittyvän ruunan hallitsevan juoksun jokaista metriä.

Whodouthinkuare on ottanut kaksi vakuuttavaa voittoa johtavan rinnalta. Juha Utalan ajokki kuuluu kaikille lapuille, mutta suosikin takana on erittäin tasainen haastajalauma. Karela Boko on lahjakas menijä, joka pystyy ehjällä juoksulla voittamaan lähdön. Olisi mielenkiintoista nähdä sen esitys keulapaikalta.

Qvidjas Overlord on kilpaillut viimeksi yli kaksi vuotta sitten, mutta koelähdön perusteella kyse ei ole aivan tavallisesta kauran pureksijasta. Kyvykäs Business School pärjää heti, kun malttaa ravata koko matkan.

Federall Hill on ollut kaiken aikaa hyvä, mutta ei kuitenkaan erityisen vakuuttava. Se kiihtyy lujaa ja viihtyy keulassa. Knows Everything on lahjakas ja voitokas ravuri, jonka paluu tauolta ei jättänyt toivomisen varaa. Se paiskasi heti johtoon, eikä ollut sen jälkeen uhattuna missään vaiheessa.

Callela Kickoff on huippukunnossa ja sopivalla juoksulla kärjen läheltä se pystyy pistämään suosikit ahtaalle. Que Tal jatkaa kunnossa ja voi saada vaihteeksi hyvän peesijuoksun, eikä sitä kannata täysin unohtaa.

What The Hell kulki viimeksi viidennestä ulkoa viimeiset 700 metriä 12,8-vauhdilla ja ehti vielä varmaan voittoon. Runaway Nina ei pärjännyt suoraan pitkältä tauolta, mutta nyt startti alla se voi parantaa jo riittävästi. Alien Scout kuuluu ikävästä paikasta huolimatta kaikille lapuille.

Jymypommi-osastoa edustaa huippukunnossa kilpaileva Wilds Diamond. Viimeistä edellisessä kilpailussaan se juoksi kaukana takajoukoissa ja kiri lopun 11,6-vauhtia.

Jouko Tarvainen on löytänyt hallintalaitteet Disainille ja tulosta on alkanut tulla. Tamma on ollut paremmin ajettavissa ja jopa selkäjuoksut ovat olleet mahdollsia. Mikäli juoksu onnistuu, eikä vanhat tavat pulpahda pintaan, pystyy Tarvaisen ajokki paljoon.

Tauolta palannut Vuaran Suvetar voi jäädä viime juoksun perusteella aliarvostetuksi. Toki se antoi liian pahoin periksi, mutta kannattaa muistaa että silloin tultiin tauolta. Nyt Teemu Okkolinin tamma voi kestää maaliin saakka. Varoitus laukkasi viimeksi kovassa lähdössä menestystään ja kilpailee hienossa kunnossa. Kastehelmeni kärkkyy suosikkien epäonnea.

Ilos Sansibar on rivin toinen ankkuri. Iikka Nurmosen valmennettava lähtee lujaa ja juossee keulapaikalla. Viimeksi se oli samalla matkalla erittäin vakuuttava ja meni puolivaloilla 15-tuloksen. Redemption ja Don Williams ovat kivikovia vastustajia, mutta taktiset kuviot hallitseva Nurmonen ei päästä niitä helpolla edes lähituntumaan.

Toto65-vihje

Lähtö 1: 1 Shackhills Twister (4,5)

Lähtö 2: 6 Whodouthinkuare, 1 Karela Boko, 13 Qvidjas Overlord, 2 Picardie,11 Business School, Everyday Joe (10,9)

Lähtö 3: 1 Federall Hill, 4 Knows Everything, 3 Caller Kickoff, 9 Que Tal (8,7)

Lähtö 4: 7 What The Hell, 4 Runaway Nina, 12 Alien Scout, 9 Light Up, 10 Wilds Diamond (8,2)

Lähtö 5: 6 Disain, 7 Vuaran Suvetar, 8 Varoitus, 3 Kastehelmeni (5,4)

Lähtö 6: 3 Ilos Sansibar (13,6)

480 riviä x 0,1e = 48e

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Mahtikunnossa jatkava Unique Creation Vermon varmin valloittaja

Ravivihje: Varmojen valinnassa ongelmia Vermon 65-kierroksella

Ravivihje: ”Häjyllä” yllättäjäehdokkaita kahteen kohteeseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video