Vihjeet

Ravivihje: Bodenissa riittää varmavaihtoehtoja moneen makuun

Keskiviikon Toto86-kierros ratkeaa Ruotsin pohjoisimmalla raviradalla Bodenissa. Peliaika päättyy kello 20.20.
Anu Leppänen
Petri Salmela valmentaa muun muassa avauskohteen varmaa Leave Your Sox Onia. Salmelalla on monta muutakin rautaa tulessa Bodenin Toto86-kierroksella.

Kierroksen suurin suosikki on neljännen kohteen Fifty Cent Piece, joka johtanee todella suurella todennäköisyydellä neljättä kohdetta alusta loppuun. Myös toinen suuri suosikki Leave Your Sox On kelpaa varmaksi avauskohteessa. Vihjesysteemi tehdään tällä kertaa kolmella varmalla.

Päivän varmat

Leave Your Sox On (T86-1) starttasi viimeksi Klass I -finaalissa ja viisivuotias kohtaa tällä kertaa paljon aiempaa sopivamman vastuksen. Viimeksi Färjestadissa ruuna yritti kiriä takajoukoista, mutta kohtasi häiriötä loppukaarteessa, johon valjakolta hukkui vauhtia. Hevonen tuli vielä hyvällä sykkeellä perille ravaten kovan 12,1-tuloksen täydellä matkalla. Uransa 20 startista puolet voittanut ruuna menee niin mailin kuin tänään juostavan 3100 metriäkin. Suurista prosenteista huolimatta hevonen on vihjesysteemin yksi kolmesta varmasta.

Fifty Cent Piece (T86-4) laukkasi viime keskiviikkona alkumatkasta tulisessa lähtökiihdytyksessä. Sitä ennen tamma vei nimiinsä nelivuotiaiden tammojen Stosprinternin 700 000 kruunun ykköspalkinnolla. Nopea avaaja pitänee sisältä keulapaikan halutessaan, mutta vaikka se keulan menettäisikin, on se haettavissa pienessä lähdössä heti takaisin. Tällä kertaa vastus on paljon sopivampi kuin mitä aiemmissa starteissa, eikä edes suurista peliprosenteista huolimatta tammaa ole syytä lähteä varmistelemaan. 

Kavatosåfin (T86-6) arvottiin ikävälle kasiradalle, mistä tehtävästä saattaa tulla hankala. Tästä huolimatta ruuna on kuitenkin tässä vaiheessa muita päätä pidempi ja selkeä varmavalinta suhteellisen maltillisella peliosuudellaan. Ruuna venyy tehtävän mukaan ja näytti viimeksi riittävyytensä todella kovia hevosia vastaan johtavan rinnalta. Hevonen voitti selityksittä muun muassa E3-finalistin Idomenio Sisun 13,6-tuloksella. Sitä ennen kolmevuotias hallitsi tapahtumia keulapaikalta loppuun saakka. Ruunalla voi tehdä tarvittaessa matkallakin ratkaisuja eikä voi täysin poissulkea sitäkään vaihtoehtoa, että hevoselle olisi tarjolla keulapaikka tässä. 

Vihjesysteemi

8 Leave Your Sox On (7,3)
13,10,11,5,2,3,9,7,12 (3,1)
9,8,5,3,6 (1,10)
1 Fifty Cent Piece (5,3)
4,10,9,11,1,2,3,5 (6,8)
8 Kavatosåfin (5,3)
7,2,5 (9,1)
9,2,6,1 (3,5)

4320 riviä - 129,60 euroa 

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä

Aiheet Toto86
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ideavarman varassa Ruotsin Toto86-pelissä

Ravivihje: Solvallan jackpot-kierroksella riittää varmoja moneen lähtöön

Ravivihje: Nelivuotislupaus jatkaa Derbyssä voittojen tiellä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video